نازنین زهرا 0 ارسال شده در دی 93 سلام ببخشید میشه لینک سئو ساز جوملا رو کسی برام بذاره و نحوه استفاده از اون من نمیدونم از کامپوننت سئو چه طور باید استفاده کنم.تا سایت به صفحه های اول گوگل برسه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 باسلام دوست عزیز در خود سایت جومینا کافیه کلمه سئو رو سرچ کنید به نتایج مطلوبی میرسید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نازنین زهرا 0 ارسال شده در دی 93 باسلام دوست عزیز در خود سایت جومینا کافیه کلمه سئو رو سرچ کنید به نتایج مطلوبی میرسید یاعلی سلام خوب منم سرچ زدم در خود جومینا و پلاگین سئو سازی رو نصب کردم اما بازم ادرس سایت با رفتن به صفحات مختلف فقط عدد میاد من میخوام مثل همین سایت در آدرس بار سایت کلمات صفحات و این چیزا بیاد نه عدد. متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 سلام خوب منم سرچ زدم در خود جومینا و پلاگین سئو سازی رو نصب کردم اما بازم ادرس سایت با رفتن به صفحات مختلف فقط عدد میاد من میخوام مثل همین سایت در آدرس بار سایت کلمات صفحات و این چیزا بیاد نه عدد. متشکرم باسلامشما باید برای منوهاتون حتما نام مستعار دلخواه به زبان انگلیسی انتخاب کنید اگر خالی رها کنید سیستم به صورت اتوماتیک تاریخ میزاره یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 سلام خوب منم سرچ زدم در خود جومینا و پلاگین سئو سازی رو نصب کردم اما بازم ادرس سایت با رفتن به صفحات مختلف فقط عدد میاد من میخوام مثل همین سایت در آدرس بار سایت کلمات صفحات و این چیزا بیاد نه عدد. متشکرم با سلام شما باید در قسمت تنظیمات کلی ، تنظیمات سئو رو فعال کنید تا دیگه این مشکل پیش نیاد منتهی این را هم در نظر داشته باشید که نامهای مستعار قبلی رو باید بصورت دستی اصلاح کنید و برای موارد جدید دیگه مشکلی نخواهید داشت موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : musio و نازنین زهرا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نازنین زهرا 0 ارسال شده در بهمن 93 سلام متشکرم فقط لطف کنید بگید الن تو تنظیمات سئو کدوم رو باید تغییر بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 باسلامقسمت mode rewrite رو فعال کنیدهمونی که علامت تعجب کنارش هست یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نازنین زهرا 0 ارسال شده در بهمن 93 سلام من mode rewrite رو فعال کردم و سایت از دسترس خارج شد و پیام خطای 404 رو داد.دوباره غیر فعال کردم سایت درست شد. الان مشکل کجاست؟ چرا با فعال کردن mode rewrite سایت از دسترس خارج میشه؟ درضمن من دستی نام مستعار ها رو در منو ها عوض میکنم ذخیره میشه ولی سریعا به پیشفرض خود جوملا همون تاریخ و ساعت برمیگرده ------------------------------------------------------------------------------------------------------- سلام فایل htaccess.txt در بین فایل های سایت به .htaccess(نقطه اولش هست)تبدیل کردم و همه گزینه های سئو رو فعال کردم درست شد. اما هنوز بخشی از ادرس به صورت تاریخ هست اون رو چه طور میشه درست کرد. چرا حتما باید نام مستعار انگلیسی باشه.آیا این کار به افزایش رتبه سایت من در گوگل کمک میکنه؟ در کل برای افزایش رتبه چه کارب باید انجام بدم متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 اگه در تنظیمات گزینه "نام مستعار یونیکد" رو روی بلی قرار بدید میتونید نام مستعار فارسی بنویسیددلیل تاریخ هم این است که شما نام مستعار رو پر نکردیوقتی خالی بمونه به صورت خودکار تاریخ رو به عنوان نام مستعار نشون میده 1 واکنش ها : نازنین زهرا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نازنین زهرا 0 ارسال شده در بهمن 93 متشکرم درست شد. اما آیا این کار به تنهایی برای افزایش رتبه سایت من در گوگل کافیه؟ اگر نیست چه کاری رو باید هنوز انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 متشکرم درست شد. اما آیا این کار به تنهایی برای افزایش رتبه سایت من در گوگل کافیه؟ اگر نیست چه کاری رو باید هنوز انجام بدم باسلام ببینید این کامپوننت لینک های شمارو بهینه میکنه شما نیاز دارید تا نقشه سایتتون رو بسازید و در گوگل وب مستر معرفی کنید و همچنین نیاز هست مطالبی که در سایت قرار میدید نیز دارای خصوصیات سئوسازی باشند با سرچ در انجمن به نتایج خوبی میرسید چون زیاد درموردش بحث شده یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر