robat2153 0 ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) با سلام.دوستان چطور میتونم یک بخشی از قالب حذف کنم در تصویری که فرستادم میخوام قسمت قرمز رنگ ویرایش کنم اما تو ویرایش قالب چیزی نبود ویرایش شده دی 93 توسط robat2153 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amiresh 23 ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) این قالبی که انتخاب کردید توسط جومینا ویرایش شده و کپی رایت این قالب جومینا می باشد.فکر نکنم که بتونی کدشو تو قالب پیدا کنی!! ویرایش شده دی 93 توسط امیر حسین رنجبر 1 واکنش ها : robat2153 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در دی 93 این قالبی که انتخاب کردید توسط جومینا ویرایش شده و کپی رایت این قالب جومینا می باشد.فکر نکنم که بتونی کدشو تو قالب پیدا کنی!! یعنی راهی نیست کپی رایت جومینا رو بر دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amiresh 23 ارسال شده در دی 93 چرا اگر مدیر سایت جومینا اجازه بدن می شه حذفش کرد!! یا یک کد سی اس اسی نوشت که اون قسمت مخفی شود. 1 واکنش ها : robat2153 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 با سلام.دوستان چطور میتونم یک بخشی از قالب حذف کنم در تصویری که فرستادم میخوام قسمت قرمز رنگ ویرایش کنم اما تو ویرایش قالب چیزی نبود باسلام اگر از جومینا مارکت خریداری کردین به قسمت پشتیبانی اعلام کنید اگر امکان حذف وجود داشته باشه انجام میدن یاعلی 1 واکنش ها : robat2153 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در دی 93 باسلام اگر از جومینا مارکت خریداری کردین به قسمت پشتیبانی اعلام کنید اگر امکان حذف وجود داشته باشه انجام میدن یاعلی قالب نخریدم پیشفرض جوملا2.5 هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر