niloofar 1 ارسال شده در دی 93 درود خدمت همه اساتید و دوستان.یک سوال داشتم راجع به اینکه چطور میتونم عنوان مطلب رو جاش رو تغییر بدهم.که به صورت کل عرض قالب قرار بگیرد.الان موقعیتش به این صورت هستش. این هم لینک مستقیم :لینکمیخواهم مسیر سایت و عنوان ها مثل سایت زیر بشود http://www.artagroup.com/our-business/plastic-painting/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 درود خدمت همه اساتید و دوستان. یک سوال داشتم راجع به اینکه چطور میتونم عنوان مطلب رو جاش رو تغییر بدهم.که به صورت کل عرض قالب قرار بگیرد.الان موقعیتش به این صورت هستش. 111.png این هم لینک مستقیم :لینک میخواهم مسیر سایت و عنوان ها مثل سایت زیر بشود http://www.artagroup.com/our-business/plastic-painting/ باسلامخوب متوجه نشدم!!?? یعنی قصد دارید موقعیت های کناری وجود نداشته باشه?? یا اینکه نه ، فقط اون نوشته جاش عوض شه ?? مثلا بیاد وسط? یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofar 1 ارسال شده در دی 93 الان موقعیت ها تو قالبی که من زدم به اینصورت هستش: ولی میخواهم "عنوان صفحه" مکانش مثل عکس زیر قرار بگیرد. ممنون میشم راهنمایی نمایید. که این المان تو کدوم co_content هستش. که بتونم موقعیتش رو تغییر بدهم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofar 1 ارسال شده در دی 93 این عنوان صفحات کسی میدونه کجا فراخوانی میشه؟؟؟ کلاس هاش h1.componentheading, .componentheading هستند و در فایل joomla.css ولی نمیدونم عنوان ها از کدوم فایل و کجا فراخوانی میشه؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 باسلام ببینید فایل index.php قالبتون رو باز کنید و در اونجا دنبالش بگردید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofar 1 ارسال شده در دی 93 باسلام ببینید فایل index.php قالبتون رو باز کنید و در اونجا دنبالش بگردید یاعلی قالب رو خودم طراحی کردم. تو index.php نیست. از هسته داره میخونه.ولی نمیدونم کجا؟؟؟؟!!!! :blush: :( :( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofar 1 ارسال شده در دی 93 فکر کنمم کلاً خودم تنها توی این پست هستم!!! کامپوننتی که باید تغییر پیداکنه components\com_k2\templates\default\item.php هستش... ولی من نیاز دارم کلاً جاش زو عوض کنم.ونمیدونم به چه صورت!!؟؟؟؟/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 فکر کنمم کلاً خودم تنها توی این پست هستم!!! کامپوننتی که باید تغییر پیداکنه components\com_k2\templates\default\item.php هستش... ولی من نیاز دارم کلاً جاش زو عوض کنم.ونمیدونم به چه صورت!!؟؟؟؟/ باسلامدوست عزیز لطفا آدرس سایت رو بفرمایید تا چک کنم لطفا دسترسی بدید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر