mohammadmikaeel 1 ارسال شده در دی 93 سلام من با آر اس فرم یک فرم ثبت نام و دریافت اطلاعات ایجاد نموده ام برای دیدن فرم و اطلاعات کاربر ثبت نام شده حتما باید در قسمت ادمین لاگین کرد میخواستم ببینم راهی وجود داره که اطلاعات کاربران که ثبت نام میکنند به ایمیل سایت ارسال بشه؟ الان خود فرم سازم فقط یک ایمیل میفرسته که کاربر جدید ثبت نام کرده است ولی هیچ اطلاعات دیگه ای در ایمیل نمایش نمی دهد. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 بله شما میتونید تنظیم کنید که ایمیل ارسالی حاوی اطلاعات ثبت نام گننده باشد یه جستجو کنی قبلا در این مورد بحث شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadmikaeel 1 ارسال شده در دی 93 متشکرم از اینکه جواب دادین ولی من اول سرچ زدم تو فروم ولی متاسفانه چیزی پیدا نکردم دوباره سرچ میکنم -------------------------------------------------------------------------------------------------------- من دوباره سرچ کردم چیزی پیدا نکردم تنها چیزی که بود این لینک بود که منم هر شش صفحه ش را نگاه کردم ولی چیزی که من میخواستم نبود http://forum.joomina.ir/index.php?app=core&module=search&do=search&andor_type=&sid=1170572e542c0e2f723f36838a0fce07&search_app_filters%5Bforums%5D%5BsortKey%5D=date&cType=forum&cId=61&search_app_filters%5Bforums%5D%5BsortKey%5D=date&search_term=RSform+&search_app=forums&st=125 میشه لطفا راهنمائی بفرمائید. متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 یه لینک برات پیام کردم 1 واکنش ها : mohammadmikaeel نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر