fanavaraniran 5 ارسال شده در دی 93 سلام من یک سایت نرخ دارم میخواستم بدونم با چه افزونه ای میتونم نرخ ها را بصورت دستی وارد کنم و جدول بندی خوبی هم داشته باشه؟ خیلی احتیاج دارم بهش ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fanavaraniran 5 ارسال شده در دی 93 سلام من یک سایت نرخ دارم میخواستم بدونم با چه افزونه ای میتونم نرخ ها را بصورت دستی وارد کنم و جدول بندی خوبی هم داشته باشه؟ خیلی احتیاج دارم بهش ممنون میشم راهنماییم کنید کسی پاسخگونیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 لطفا صبور باشید اسپم نزنید من به شخصه خوب متوجه منظورتون نشدم بیشتر توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
messiah 3 ارسال شده در دی 93 سلام من یک سایت نرخ دارم میخواستم بدونم با چه افزونه ای میتونم نرخ ها را بصورت دستی وارد کنم و جدول بندی خوبی هم داشته باشه؟ خیلی احتیاج دارم بهش ممنون میشم راهنماییم کنید سلام منظورتون نرخ ارز هستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fanavaraniran 5 ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) سلام منظورتون نرخ ارز هستش؟ انواع نرخ ها تو سایت مثل ارز،طلا،سکه موبایل و... تحت جوملا تو یه جدول باشه بتونم دستی نرخ ها رو وارد کنم مثلhttp://tablotala.ir/ ویرایش شده دی 93 توسط fanavaraniran نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 من ماژول خاصی تا حالا ندیدم میشه با ماژول html دستی این رو درست کرد اما یکم کار داره راه راحت ترش اینه که سفارش بدید بنویسن(در صورت نیاز پیام بدید) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
messiah 3 ارسال شده در دی 93 انواع نرخ ها تو سایت مثل ارز،طلا،سکه موبایل و... تحت جوملا تو یه جدول باشه بتونم دستی نرخ ها رو وارد کنم مثلhttp://tablotala.ir/ یادمه خیلی وقت پیش همچین چیزی نوشته بودم البته یکم کامل تر از این بود و آرشیو تغییرات قیمت رو هم نشون میداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما عرض ادب خدمت اقای هاشمی عزیز می تونید از کامپوننت هایی که جدول ساز هم هستند استفاده کنید زیرا قراره خودتون اطلاعات را دستی تغییر بدید و اگر همین استایل ساده را بخواین با اون سری افزونه ها میشه انجام داد نظر دوستان هم قابل احترامه 2 واکنش ها : fanavaraniran و messiah نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fanavaraniran 5 ارسال شده در دی 93 درود بر شما عرض ادب خدمت اقای هاشمی عزیز می تونید از کامپوننت هایی که جدول ساز هم هستند استفاده کنید زیرا قراره خودتون اطلاعات را دستی تغییر بدید و اگر همین استایل ساده را بخواین با اون سری افزونه ها میشه انجام داد نظر دوستان هم قابل احترامه ماژولش رو پیدا نکردم؟برای ساخت جدول شما میتونید معرفی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما table component in joomla در گوگل سرچ کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در دی 93 یادمه خیلی وقت پیش همچین چیزی نوشته بودم البته یکم کامل تر از این بود و آرشیو تغییرات قیمت رو هم نشون میداد حالا چیزی که نوشتید رو نمیشه عرضه کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر