چهارسوق 92 ارسال شده در دی 93 سلام من دارم قالبم عوض میکنم یک کد میخوام که یک موقعیت ثابت درقالبم ایجاد کنه برای نماد اعتماد قالبم zt divas است وجوملام 3 موقعیت مثل این سایت www.isfahanbuy.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 سلام من دارم قالبم عوض میکنم یک کد میخوام که یک موقعیت ثابت درقالبم ایجاد کنه برای نماد اعتماد قالبم zt divas است وجوملام 3 موقعیت مثل این سایت www.isfahanbuy.irباسلامماژول برای این کار وجود داره که من خودم خوب نتونستم ازشون استفاده کنم اما راه دوم در تاپیک زیر گفته شده http://forum.joomina.ir/topic/29615-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84/#entry138117 یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 93 سلام دوست عزیزاین کد یک تصوروبه نمایش در میاره من یک موقیت مانند سایتی که گفتم میخوام تا کد نماد اعتماد داخلش قراربدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin-joomla 4 ارسال شده در دی 93 دوست عزیز شما نماد رو بعد از تگ body قالب بذار بعدش به باکس این قسمت کد css زیر رو ارجاع کن.اینجور ثابت میمونه-اگه سوال داشتی بپرسید .test{ left: 0; position: fixed; top: -3px; z-index: 1000; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 باسلام دوست عزیز سایت مورد نظر شماهم همین کارو کرده به هرحال ماژول برای تبلیغات گوشه سایت هست، سرچ کنید حتما پیدا میکنید.. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر