robat2153 0 ارسال شده در دی 93 با سلام طبق عکس زیر که گذتاشتم مبیخوام هدری برای قالبم بذارم تو عکس با علامت سوال مشخص کردم لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در دی 93 با سلام طبق عکس زیر که گذتاشتم مبیخوام هدری برای قالبم بذارم تو عکس با علامت سوال مشخص کردم لطفا راهنمایی بفرمایید سلام/از طرق مختلف میشه ولی راحت ترینش اینه /شما تو جوملا یه کامپوننت داری به نام بنرها /هدرتو تو اون کامپوننت درج کن/بعد از طریق ماژول بنرها اونو تو موقعیت هدر قالبت منتشر کن/یاحق 1 واکنش ها : robat2153 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در دی 93 سلام/از طرق مختلف میشه ولی راحت ترینش اینه /شما تو جوملا یه کامپوننت داری به نام بنرها /هدرتو تو اون کامپوننت درج کن/بعد از طریق ماژول بنرها اونو تو موقعیت هدر قالبت منتشر کن/یاحق ممنون قبلا ماژول بنر پاک کردم چطور برگردونمش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 ممنون قبلا ماژول بنر پاک کردم چطور برگردونمش با سلام ببینید بستگی به قالبتون داره که اصلا در اون قسم1 موقعیتی داشته باشه یا نه اگر داشته باشه که هیچ وگرنه باید دراون قسمت موقیعتی تعریف کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در دی 93 با سلام ببینید بستگی به قالبتون داره که اصلا در اون قسم1 موقعیتی داشته باشه یا نه اگر داشته باشه که هیچ وگرنه باید دراون قسمت موقیعتی تعریف کنید قالبش دادا قالب پیشفرض جوملا 2.5 هستش yoo master نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 قالبش دادا قالب پیشفرض جوملا 2.5 هستش yoo master باسلام دوست عزیز حداقل آدرس سایت رو بگو که بشه دید.. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در دی 93 ممنون قبلا ماژول بنر پاک کردم چطور برگردونمش دانلودکن دوباره نصب کن / با کمک ماژول اچ تی ام ال سفارشی هم می تونید هدر یا بنرتونو تو موقعیت دلخواه منتشر کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر