meysam1370 2 ارسال شده در دی 93 سلام من با پلاگین بانک ملت آر اس فرم یک فرم پرداخت طراحی کردم و یک فیلد مخفی هم گذاشتم که کد رهگیری رو ثبت کنه ولی متاسفانه کد رهگیری برای مشتری ارسال نمیشه مشکلی که من دارم اینه که چه پرداخت انجام بشه و چه کاربر پس از انتقال به درگاه بانک ملت انصراف بده ایمیل موفقیت پرداخت به مدیر و مشتری ارسال میشه. چجوری می تونم کاری کنم بین فرم های پرداخت شده و نشده فرقی باشه؟ مثلا توی ایمیل ذکر کنه که پرداخت شده یا نه یا مثلا کد رهگیری رو بفرسته که اگه کد رهگیری ارسال نشه یعنی پرداخت انجام نشده یا مثلا اگه پرداخت انجام نشد کلا اون فرم ثبت نشه و ایمیل هم ارسال نشه. آدرس فرم http://sun-aras.com/shop/index.php/form/2-2014-12-07-19-07-30 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما وارد مدیریت یک فرم شوید تب ویژگی سمت چپ پایین یک پلاگین نوشته payment email settings که برای همین چیزی هست که شما مشکل داری 1 واکنش ها : meysam1370 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
meysam1370 2 ارسال شده در دی 93 درود بر شما وارد مدیریت یک فرم شوید تب ویژگی سمت چپ پایین یک پلاگین نوشته payment email settings که برای همین چیزی هست که شما مشکل داری واقعا ممنونم. دقیقا همونی شد که می خواستم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر