hadimtn 2 ارسال شده در دی 93 سلام. قالب zt-hong رو تو لوکال نصب کردم و قصد تغییر لوگو رو داشتم ولی موفق نشدم. داخل عکس های قالب نصب شده هم لوگو رو پیدا کردم و یه عکس دیگه جاش گذاشتم ولی بازم لوگو همون لوگو بود؟!؟؟!!؟!؟! در ضمن لوگو تو همون قسمتیه که عنوان سایت میاد. از داخل مدیریت سایت که تغییر نمیدنش؟!؟!؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rpynco 2 ارسال شده در دی 93 سلام. قالب zt-hong رو تو لوکال نصب کردم و قصد تغییر لوگو رو داشتم ولی موفق نشدم. داخل عکس های قالب نصب شده هم لوگو رو پیدا کردم و یه عکس دیگه جاش گذاشتم ولی بازم لوگو همون لوگو بود؟!؟؟!!؟!؟! در ضمن لوگو تو همون قسمتیه که عنوان سایت میاد. از داخل مدیریت سایت که تغییر نمیدنش؟!؟!؟! با سلام بر روی یه هاست رایگان هم تست کن و کش مرورگر و کش جوملا رو پاک کن ببین درست میشه. 1 واکنش ها : hadimtn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadimtn 2 ارسال شده در دی 93 یکبار که از مدیریت سایت خارج شدم و دوباره وارد شدم عکس اصلی رفت ولی هنوز لوگوی خودم نیومده.... ؟؟؟ نام و پسوند لوگو رو هم مثل لوگوی اصلی گذاشتم ولی بالا نمیاد... اندازه تصویر که مهم نیست...؟؟؟ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ممنون آقای rpynco درست شد... کش ها رو پاک کردم بالا اومد ....البته توی همون لوکال 1 واکنش ها : rpynco نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر