salimy 45 ارسال شده در دی 93 سلام دوستان از جی دانلود استفاده می کنم اما متاسفانه بعد از کلیک روی دانلود با یک صفحه ی سفید رو به رو می شم . مشکل از کجاست . -------------------------------------------------------------------------------------------------------- معذرت لینک و فراموش کردم یزارم http://www.arosbook.ir/%D8%AD%D8%B1%D9%81-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C/144-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D9%86%D8%B3%DB%8C.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما لطفا نمایش خطا را فعال کنید تا این خطایی که می دهد مشخص شود به مدیریت هاست شما مربوط می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 93 سلام نمایش خطاها رو فعال کردم با خطای زیر روبه رو می شم Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/............./public_html/arosbook.ir/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 24Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/............./public_html/arosbook.ir/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 25Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/.........../public_html/arosbook.ir/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 34 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما فقط همین سه تا ارور را می دهد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 93 بله متاسفانه همین سه ارور و نشون می ده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود برشما کل افزونه بک آپ بگیرید و در لوکال تست کنید ببینید همین مشکل هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در دی 93 سلام آیا شما نسخه پی اچ پی هاستتون و ارتقاء دادید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 93 نمی دونم مشکل از چی هست توی لوکال که مشکل نداره البته قبلا افزونه جی استوری رو هم نصب کرده بودم که مشکل داشت و تو مرحله ی اخر مشکل داشت ! جدیدا هم مجبور شدم جی دانلود و نصب کنم باز هم مشکل داره ؟ کل اطلاعات سیستمم اینه ایجاد شده است در 2.6.32-504.1.3.el6.x86_64 #1 SMP Tue Nov 11 17:57:25 UTC 2014 x86_64 نگارش پایگاه داده 5.5.40-cll پایگاه داده utf8_general_ci نگارش PHP 5.4.36 وب سرور Apache وب سرور به جهت PHP cgi-fcgi نگارش جوملا! Joomla! 2.5.28 Stable [ Ember ] 10-December-2014 15:00 GMT نگارش پلتفرم سیستم مدیریت محتوا Joomla Platform 11.4.0 Stable [ Brian Kernighan ] 03-Jan-2012 00:00 GMT نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در دی 93 روی پوشه jdownloads موجود در روت سایت محدودیت که نزاشتید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 93 نه متاسفانه محدودیتی نزاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر