salimy 45 ارسال شده در دی 93 سلام من از این کامپوننت استفاده می کنم اما متاسفانه بک آپ ها را توی خود سی پنل اعمال می کنه . برای حل این مشکل باید چکار کنم . این فایل هایی که بک آپ گرفته شده اند الان کجای سی پنل ذخیره شده اند ؟ لطفا کمک فوری نیاز دارم . -------------------------------------------------------------------------------------------------------- مکان ذخیره رو پیدا کردم توی پوشه ی TMP فقط مگه قرار نیست به صورت خودکار روی گوگل ذخیره بشن . پس چرا پاس داده شده اند روی هاست ؟ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- با عرض پوزش به خاطر اسپم فقط خواستم بدونه نکنه من زمانی از این کامپوننت استفاده کردم که جومینا ازش پشتیبانی نمی کنه ؟ چون بعد از اینکه فیلم آموزشش و دیدم از جومینا واقعا کامپوننت جالبی بود ! حجم هاستم داره به خاطر استفاده از این کامپوننت و بک آپ هایی که می گیره پر می شه ؟ و اینکه مگه این کامپوننت بک آپ ها رو هر تاریخ که تنظیم کنیم جدا گانه می گیره ؟ مثلا اگه یک ماهه تنظیم کنم ، سر یک ماه مجدد کل سایت و بک آپ می گیره و درکنار بک آپ کاه قبل ذخیره می کنه ؟ یعنی مثلا اگه حجم سایتم دو گیگ باشه ! بک اپ دوماهش دو برابر می شه یا نه فقط اغییرات انجام شده را بک آپ می گیره ؟ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- دوستان چرا با اینکه کامپوننت و غیر فعال کردم باز هم داره روی هاستم بک اپ می گیره ؟ لطفا کمک کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 93 دوستان اگه این سیستم مشکل داره افزونه و راحل مشابه دیگه ای هست که بشه این کارو انجام داد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 93 دوستان یعنی کسی از این سیستم استفاده نمی کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر