mohsen kian 51 ارسال شده در دی 93 با سلام من سایتم و با قالب BlueSpace جومینا کار کردم راهی وجود داره که بتونم قالب و Responsive کنم برای نمایش در موبایل؟ اگر نه لطف کنید یک قالب Responsive معرفی کنید (رایگان باشه بهتره) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 باسلام دوست عزیز برای responsie کردن باید دانش css خوبی داشته باشی قالب هم که توی نت زیاد هست با یه سرچ بدست میاد اگه چیزی معرفی نمیکنم چون سلیقه شما و نیاز کاریتون رو نمیدونم یاعلی 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در دی 93 باسلام دوست عزیز برای responsie کردن باید دانش css خوبی داشته باشی قالب هم که توی نت زیاد هست با یه سرچ بدست میاد اگه چیزی معرفی نمیکنم چون سلیقه شما و نیاز کاریتون رو نمیدونم یاعلی دوست عزیز شما اگر لطف کنید یه قالب فارسی منعطف تقریبا مانند BlueSpace (موقعیت ماژول زیاد)معرفی کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 دوست عزیز شما اگر لطف کنید یه قالب فارسی منعطف تقریبا مانند BlueSpace (موقعیت ماژول زیاد)معرفی کنید ممنون میشم باسلام اگر دوستان مدیر اجازه بدهند چندتا لینک از سایت های ایرانی که قالب میفروشند و قالب رایگان نیز ارائه میدند میزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در دی 93 باسلام اگر دوستان مدیر اجازه بدهند چندتا لینک از سایت های ایرانی که قالب میفروشند و قالب رایگان نیز ارائه میدند میزارم میتونید پیام خصوصی کنید. آقای میری اون تاپیک که بستید موضوع متفاوت نسبت به این تاپیک دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 93 دوست گرامی درود بر شما اگر کار طراحی پوسته به پایان رسیده است. دیدگاه من این است شما یک افزونه مانند http://extensions.joomla.org/profile/extension/mobile/mobile-display/mobiledetector را به کار ببرید. و یک پوسته برای موبایل کارگذاری کنید. این پلاگین به شما این امکان را به شما می دهد که اگر بیننده از موبایل یا تبلت برای دیدن سایت استفاده کرد. مشخص کنید که کدام قالب نمایش داده شود 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در دی 93 دوست گرامی درود بر شما اگر کار طراحی پوسته به پایان رسیده است. دیدگاه من این است شما یک افزونه مانند http://extensions.joomla.org/profile/extension/mobile/mobile-display/mobiledetector را به کار ببرید. و یک پوسته برای موبایل کارگذاری کنید. این پلاگین به شما این امکان را به شما می دهد که اگر بیننده از موبایل یا تبلت برای دیدن سایت استفاده کرد. مشخص کنید که کدام قالب نمایش داده شود من تقریبا کار طراحیم تمام شده و اصلا دوست ندارم قالب و عوض کنم ولی خوب این مشکل و دارم. ممنون بابت افزونه فقط من باید یک قالب دیگر نیز استفاده کنم واسه این افزونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 93 من تقریبا کار طراحیم تمام شده و اصلا دوست ندارم قالب و عوض کنم ولی خوب این مشکل و دارم. ممنون بابت افزونه فقط من باید یک قالب دیگر نیز استفاده کنم واسه این افزونه؟ بله تنها باید یک پوسته Responsive کارگزاری کنید و آن را برای موبایل و ... برگزینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در دی 93 شرمنده بابت سوالات زیاد قالب جدید که بارگزاری کردم دیگه نیاز نیست که موقعیت ماژول ها رو یکبار دیگر در آن تعریف کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 93 شرمنده بابت سوالات زیاد قالب جدید که بارگزاری کردم دیگه نیاز نیست که موقعیت ماژول ها رو یکبار دیگر در آن تعریف کنم؟ خواهش می کنم . چرا گمان می کنم در بیشتر موارد باید این کار را انجام بدهید. باید ماژول های تازه ای بسازید یا کپی بگیرید. کوشش کنید نسخه موبایل باید ساده و روان باشد . ماژول های بسیاری را بکار نبرید 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در دی 93 خواهش می کنم . چرا گمان می کنم در بیشتر موارد باید این کار را انجام بدهید. باید ماژول های تازه ای بسازید یا کپی بگیرید. کوشش کنید نسخه موبایل باید ساده و روان باشد . ماژول های بسیاری را بکار نبرید فقط شرمنده یک سوال دیگر من این سوال و تو یه تاپیک دیگه پرسیدم آقای میری لطف کردن بستنش روی قالب الانم وقتی تو مرورگر زوم می کنم همه آیتم هام می پره دلیل چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 93 فقط شرمنده یک سوال دیگر من این سوال و تو یه تاپیک دیگه پرسیدم آقای میری لطف کردن بستنش روی قالب الانم وقتی تو مرورگر زوم می کنم همه آیتم هام می پره دلیل چیه؟ باید وبگاه را ببینم. و بررسی کنم. پاسخ مفیدی به فکرم نمی رسد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر