me64 4 ارسال شده در دی 93 سلام از ماژول BT-Content slider در سایتم دارم استفاده میکنم مشکلی که دارم اینه که در مرورگر گوگل کروم وقتی صفحه مرورگر در زمان لود صفحه به هر اندازه ای باشه ماژول مطلب رو نمایش میدهد ولی وقتی سایز صفحه مرورگر رو تغییر میدهم دیگر محتویات ماژول نمایش داده نمیشود مثلا وقتی مرورگر گوگل کروم در زمان لود سایت به صورت فول سایز (maximize) باشه مشکلی ندارم ولی وقتی سایز مرورگر رو تغییر بدم دیگه محتویات ماژول ناپدید میشوند(برعکس این حالت هم اتفاق میافته وقتی سایز مرورگر کوچیک باشه و کاربر اون رو full size کنه یا اصلا به صورت دستی سایز مرورگر رو تغییر دهد) در لینک زیر میتوانید دمو را در انتهای صفحه ببینید دموی آنلاین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام من مشکلی ندیدم هم تو کروم و هم در فایرفاکس . قالبتون هم رسپانسیو نیست که بخواد در عرض کم مرورگر هم ماژول رو کامل نشون بده و اسکرول افقی میندازه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در دی 93 با سلام من مشکلی ندیدم هم تو کروم و هم در فایرفاکس . قالبتون هم رسپانسیو نیست که بخواد در عرض کم مرورگر هم ماژول رو کامل نشون بده و اسکرول افقی میندازه موفق و پیروز باشید یا حق اگر به انتهای صفحه نگاه کنید بخشی وجود دارد به اسم اساتید منظورم اون بخش هست وقتی صفحه لود شد مرورگر را تغییر اندازه بدهید بعد همون قسمت اساتید را مشاهده بفرمایید متوجه خواهید شد که دیگر عکسها و مطالب کمربوط به آن را نمایش نمیدهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام کد زیر را به انتهای فایل css قالبتون اضافه کنید div.slides_control { width:100% !important; } موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : me64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در دی 93 با سلام کد زیر را به انتهای فایل css قالبتون اضافه کنید div.slides_control { width:100% !important; } موفق و پیروز باشید یا حق متشکرم از لطف شما مشکل با این روش حل شد اگه لطف بفرمایید و توضیح دهید این کد چه کاری انجام میدهد که مشکل را حل میکند ممنون میشوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 متشکرم از لطف شما مشکل با این روش حل شد اگه لطف بفرمایید و توضیح دهید این کد چه کاری انجام میدهد که مشکل را حل میکند ممنون میشوم باسلاماین دستور در css باعث میشه تا عرض این لایه برای نمایش همیشه به اندازه عرض لایه بالاترش باشه امیدوارم متوجه شده باشید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر