رفتن به مطلب
computer_prospect

دسترسی به تغییر زبان سایت

پست های پیشنهاد شده

سلام به همه دوستان :

دوستان محترم من در انجمن هرچی جستجو کردم انگار کسی این سوال براش پیش نیومده بود و مطرح نکرده بود البته اگر در جستجو کم کاری نکرده باشم که انشاا... اینطور نیست .

آقا من دارم از یک ترفندی برای دوزبانه شدن سایت (بهتر بگم سه زبانه شدن سایت) استفاده می کنم که نیازی به نصب کامپوننت های مرتبط نیست . اما برای رسیدن به این مهم به یک سری راهنمایی های مشا دوستان هم نیاز دارم . من می خوام بدونم چطوری میشه هر کاربری که وارد سایت می شود چه عضو چه غیر عضو بتواند زبان سایت (یعنی همون تغییراتی که ما در backend سایت عوض می کنیم ) رو عوض کند ؟

مثلا من 3 زبان نصب کردم خب؟ بعد من که مدیرم می تونم بگم زبان پیشفرض مثلا فارسی باشه . اما من می خوام این 3 زبونی که نصب کردم رو کاربر بتونه انتخاب کنه و به آنها دسترسی داشته باشه . هر کاربری نه فقط کاربران عضو .آخه در بخش مشخصات شما کاربر عضو می تونه عوض کنه اما من یک چیزی شبیه ماژول می خوام که بزارم سمت راست مثلا زیر منوی اصلی و هر کسی بتونه عوض کنه .

لطفا راهنمایی فرمائید .

پیشاپیش سپاسگزارم .

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز برای این کار ماژول وجود داره که کاربر بتونه زبان سایت را عوض کنه

ولی برای زبان دوم و سوم چطور می خواهی توی سایت موضوع قرار بدید؟

لینک به ارسال

دوست عزیز برای این کار ماژول وجود داره که کاربر بتونه زبان سایت را عوض کنه

ولی برای زبان دوم و سوم چطور می خواهی توی سایت موضوع قرار بدید؟

سلام ستار جان :

ببین آقا ستار من اگر بتونم کاری کنم که هر کاربری بتونه زبان سایت رو ( تنها اون زبانی که میشه از Backend تغییر داد رو ) تغییر بده مشکلی با Article ها , ماژول ها و کامپوننت های دیگر که ترجمه نشده ندارم . اگر جدا چنین ماژولی هست که بیاد زبان سایت رو تغییر بده نه اتوماتیک یا ... تنها یک جوری دسترسی به زبان خود جوملا داشته باشه باقیش حله . حالا چیزی شما می شناسی ؟

لینک به ارسال

می تونی از joomfish استفاده کنی و انتخاب زبان رو بزاری( برای داخل سایت) خودش ماژول هم داره که چند حالت نمایش داره

اگرم می خوای که از همون اول که url سایت رو کاربر وارد می کنه میاد داخل انتخاب زبان داشته باشه ، می تونی از یه

اینترو استفاده کنی که انتخاب زبان داشته باشه

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...