soheil 0 ارسال شده در دی 93 سلاموقتتون بخیرمن امروز کامپوننت EasyDiscuss را روی سایتم نصب کردم.متاسفانه وقتی که وارد اینترفیس قسمت EasyDiscuss میشم همه چیز چپ چینه .قالب سایت را خودم طراحی کردم بر پایه فریم ورک پوت استرپ و دو زبانش کردم . با هیچ کامپوننت و ... مشکل نداشتم تا امروزمن قالب EasyDiscuss را هم چک کردم . قالبی که دیفالته چینه ولی با استافده از تکنولوژی less راست چین هم داره.رو قالب دیفالت جوملا مشکل نداره و راست چین میشه ولی رو یان قالب راست چین نمیشه. مشکل از کجاست به نظرتون ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 باسلامدوست عزیز آدرس سایت رو بفرمایید دوستان نگاه کنند تا بتونن راهنمایی کننیاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soheil 0 ارسال شده در دی 93 خودم حلش کردم .واسه دوستانی که به این مشکل بر میخورن باید بگم تنها کافیه این کد را اضافه کنن درست میشه. dir="<?php echo $this->direction; ?>" نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر