حمید 3 ارسال شده در فروردین 90 با سلام آقا قسمت login , products , user1 رو می خوام اندازه هاشون یکی بشه باید چیکار کنم ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در فروردین 90 دوست من شما باید در مورد css و php اطلاعات داشته باشی به این صورت نیست که مثلاً بگیم این کار رو بکنی درست میشه این کار شمامل فرایندهای زیادی هستش:sleepy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در فروردین 90 پس به سختی میشه این کارو کرد خیلی بد شد که من چند وقت دنبال قالبم برای سایت هاستینگ ولی اون چیزی که می خوام پیدا نمیشه یا پیدا میشه انگلیسی نمیتونم فارسی کنم !!!!!!!!!! انگار اینجوری نمیشه خودم باید برم طراحی یاد بگیرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 این قالبی که طراحی شده قالب شیک و خیلی قشنگی هستش ولی مشکلی که داره اینه که طراحی اون درسته با دایو انجام شده،ولی خیلی جزئی هستش.یعنی به قسمت های زیادی شکسته شده به خاطر همین نمیشه به همین راحتی اون رو دستکاری کرد. حالا چه کاریه این که خودش طرحش خیلی قشنگه،راحتم به درد قسمت بنر سایت میخوره،یا آخرین کارهای انجام شده! پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر