iranmotori 2 ارسال شده در دی 93 با سلام به همه اساتیددوستان لطفا افزونه ای معرفی بفرماید که کلیک یا نمایش لینکی که بعد از چند ثانیه ظاهر شودهدفاجبار خواندن مطلب ان صفحه در این مدتمثلامتن متن متن متنلینک صفحه بعد بعد از چند ثانیه به نمایش خواهد امدمتشکر--------------------------------------------------------------------------------------------------------واقعا شرمنده اسپم می کنم اما به شدت لازم دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما دوست عزیز بنده تا به حال همچین افزونه ای ندیدم. فکر هم نکنم وجود داشته باشه ! دقیقا از این عمل چه هدفی دارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranmotori 2 ارسال شده در دی 93 درود بر شما دوست عزیز بنده تا به حال همچین افزونه ای ندیدم. فکر هم نکنم وجود داشته باشه ! دقیقا از این عمل چه هدفی دارید ؟ با سلام عرض شد زمانی بگذره بعد کاربر به صفحه مورد نظر هدایت شود مثلا می خواهم قواننیتی بگذارم مدتی کاربر تو صفحش باشه بخواند و بعد لینک صفحه بعد نمایش پیدا کند متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما فکر نکنم کد سختی داشته باشه فقط در حد راهنمایی عرض کنم : کدی باید نوشته بشه که دیو ادامه مطلب یا هر لینکی دیگری را بگیرد و پنهان کند بعد مدتی ان را نمایش دهد یا همان display کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر