khodadad 0 ارسال شده در دی 93 سلام من سایتم رو به هاست منتقل کرده ام ولی یک مشکلی دارم و اینکه نمی توانم دیگر ماژول یا هر افزونه دیگری را نمی توانم نصب کنم و با خطا مواجه می شوم لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 سلام چه خطایی؟ دقیقا بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 93 خوب منتقل کردی تغییرات و مسیر توی فایل configuration.php اعمال کن این مسیر دو مسیر و تغییر بده public $log_path = 'C:\\xampp\\htdocs/logs'; public $tmp_path = 'C:\\xampp\\htdocs/tmp'; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khodadad 0 ارسال شده در دی 93 JFolder::create: حلقه بینهایت شناسایی شد هشدار: انتقال ناموفق فایل! این خطایی هست که هنگام نصب افزونه ها به من می دهد. در ضمن فایل ها را با نرم افزار cute ftp انتقال داده ام و نیز تغییرات فایل confiquration.php را به این صورت انجام داده ام آیا درست است؟ public $log_path = '/home/saminbook/pulic_html/logs'; public $tmp_path = '/home/saminbook/pulic_html/tmp'; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام راجع به این خطا بارها و بارها بحث شده و راه حل نیز ارائه شده است . سرچ کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر