loks 0 ارسال شده در دی 93 دوستان افزونه ای را سرراغ دارید که اتوماتیک همه عکس های پست های سایت را به یک اندازه تغییر دهد که با کلیک بزرگ شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درودبر شما برای یک اندازه کردن عکس ها در پست ها لاگینی مثل imageresize می تونه کمک بزرگی باشه برای اینکه روی عکس کلیک شد هم افزونه هست ولی باید بگردید شما مورد اول را نصب کنید برای مورد دوم اگر وقت بنده ازاد شد یا دوستان اگر میشناسند معرفی خواهند کرد 1 واکنش ها : loks نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amiresh 23 ارسال شده در دی 93 می تونی کد نویسی برای این موضوع داشته باشی دوست داشتی آدرس سایتت رو بده تا کداشو آماده کنم و بعد به یکی از فایل های سی اس اس اضافه کن تا بصور خود کار تصاویر هم اندازه بشن 1 واکنش ها : loks نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
loks 0 ارسال شده در دی 93 می تونی کد نویسی برای این موضوع داشته باشی دوست داشتی آدرس سایتت رو بده تا کداشو آماده کنم و بعد به یکی از فایل های سی اس اس اضافه کن تا بصور خود کار تصاویر هم اندازه بشن سپاس گذار خواهم شد آدرس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
loks 0 ارسال شده در دی 93 افزونه معرفی شده عمل نمیکنه آدرس سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amiresh 23 ارسال شده در دی 93 در کدوم قسمت می خواهید عکس ها به یک شکل باشند در پست ؟ یا ماژول 1 واکنش ها : loks نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
loks 0 ارسال شده در دی 93 در کدوم قسمت می خواهید عکس ها به یک شکل باشند در پست ؟ یا ماژولدر در پست ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amiresh 23 ارسال شده در دی 93 این کد ها رو به سی اس اس قالب خود اضافه کنید #content .item-page img { width:500px; height:300px; border:2px solid #CCC; padding:3px;} width:500px طول عکس height:300px ارتفاع عکس که می تونید تغییرش بدید! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
beygi 0 ارسال شده در آذر 96 بر 1/19/2015 at 12:59 , amiresh گفت: این کد ها رو به سی اس اس قالب خود اضافه کنید #content .item-page img { width:500px; height:300px; border:2px solid #CCC; padding:3px;} width:500px طول عکس height:300px ارتفاع عکس که می تونید تغییرش بدید! یا علی سلام و عرض خسته نباشید میشه این کد رو برای سایت من هم ایجاد کنید میخوام فقط قسمت مطالب content همه عکس ها ی اندازه بشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
beygi 0 ارسال شده در آذر 96 هم اکنون, beygi گفت: سلام و عرض خسته نباشید میشه این کد رو برای سایت من هم ایجاد کنید میخوام فقط قسمت مطالب content همه عکس ها ی اندازه بشن آدرس سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر