elyas90 1 ارسال شده در دی 93 سلام با توجه به مشکل در نصب و اجرای جوملا ۳.۳ در xampp 1.7.3 و اینکه اعلام می کند نیاز به php6 است تصمیم به نصب xampp3.2.1 گرفتم اما در نصب ioncube دچار مشکل شدم و ارور زیر ظاهر می شود: Site error: the file C:\xampp\htdocs\f\includes\framework.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_win_5.6.dll to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation. لطفا راهنمایی بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در دی 93 سلام وقت بخیر دوست عزیز بنده این مشکل رو داشتم ولی با یک جستجوی در سایت ایون کیوب متوجه میشود که نسحه آخر این کدر با ورژن جدید php سینگ نشده است باید منتظر نسخه جدید ایون کیوب باشیم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 93 سلام نسخه زمپ 1.8.0 رانصب کن من به تازگین این کار کردم جواب داده برای جوملا 3 1 واکنش ها : elyas90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر