vosoughimo 1 ارسال شده در دی 93 سلام دوستان خوبم / من برای یک پروژه ساده بایستی یکسری تنظیمات رو کاستومایز کنم و یک گزینه که بهش برخوردم تغیر کپی رایت در فوتر است برای مثال تغیر کپی رایت قالب آماده سایت محترم جومینا , هم در قسمت افزونه ها دنبالش گشتم نبود و هم در کد ها / ممنون میشم راهنمایی کنید / البته عرض کردم برای یک پروژه غیر کا آمد و معمولی هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 سلام حتما خوب نگشتید یا ماژوله یا کدنویسی داخل قالب هستش به این صورت هم کسی نمیتونه کمک بیشتری بهت بکنه حداقل دمو انلاین بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در دی 93 با سلام ميتوني سايت رو روي لوكال نصب كني بعد نرم افزار notepad++ رو نصب كني بعد از اجرا كليد Ctrl + F رو براي سرچ بزني بعد از تبهاي بالا تب Find in Files رو انتخاب كني و جلوي Directory مسير فولدر قالبي كه ميخاي عوضش كني رو بدي و در قسمت Find what اون كلمه اي رو كه ميخاي عوضش كني رو كپي پست كن اونجا و فايند رو بزن. كاري كه انجام ميشه اون كلمه رو در تمامي فايل هاي اون فولدري كه انتخاب كردي سرچ مي كنه و بهت نشون ميده و به راحتي ميتوني تغييرش بدي. موفق باشيد يا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر