salimy 45 ارسال شده در دی 93 برای فروش فایل های سایتم از کامپوننت جی 2 استوری استفاده می کنم اما متاسفانه وارد مرحله ی تسویه حساب نمی شه . یعنی هیچ دکمه ای کار نمی کنه اینم لینک http://www.arosbook.ir/2014-11-26-12-44-34/2014-11-26-12-51-16/158-2014-12-07-17-45-34.html دوستان آیا امکان داره مشکل از کامپوننت باشه ؟ هر چی تنظیماتش بود و انجام دادم اما از این مرحله عبور نمی کنه -------------------------------------------------------------------------------------------------------- آیا می تونه دلیلش تداخل جی کئوری باشه یا نه ؟ البته خطاها رو هم فعال کردم خطایی و نمایش نمی ده . -------------------------------------------------------------------------------------------------------- مشکلم حل نشد همه ی افزونه های سایتم غیر فعال کردم نسخه های کامپوننت و به روز کردم اما نمی دونم چرا از این مرحه عبور نمی کنه ؟ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- دوستان کسی مشکلی بنظر نرسید من از نسخه ی خود جومینا دارم استفاده می کنم و نباید مشکلی داشته باشه اما نمی دونم مشکل از کجاست ؟ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- موقع تسویه حساب با این خطا رو به رو می شم Not Found The requested URL /تسویه-Øساب.html was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر