رفتن به مطلب
salimy

مشکل در ساخت پروفایل جی استوری

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان

سایتم و از لوکال منتقلش کردم هاست

اما متاسفانه فقط کامپوننت جی استوری مشکل داره ؟

یعنی از قسمت ساخت پروفایل دیگه جلو تر نمی ره >

قسمت واحد پول و منطقه ای که باید انتخاب کنم غیر فعال شدن و هیچ گزینه ای ندارند .

کامپوننت حذف و نصب کردم اما درست نشد .

کسی می تونه کمکم کنه .

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود بر شما

حذف که می کنید ببینید جدولی ازش باقی می مونه ! اگر بلی حذف کنید

اگر فایلی هم ازش باقی می ماند حذف کنید.. پوشه tmp بجز index.html همه پاک کنید

اگر مجدد نتیجه نگرفتید یکبار همین بسته را مجدد در لوکال نصب کنید(قبلی را کاری نداشته باشید) سپس تست کنید در لوکال هم مشکل دارد یا خیر

لینک به ارسال

متاسفانه همه ی این کارها رو انجام دادم .

تو لوکال هم همین مشکل و داره .

یعنی وقتی یه بار نصبش کنی و بعد از حذف اگه دوباره بخوایی این کارا رو انجام بدی به مشکل می خوره .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

من هر چی از این افزونه مونده رو هم حذف کردم

یعنی جایی دیگه فایلی ازا این کامپوننت مونده که نمی زاره تنظیمات انجام بشه ؟

البته وقتی می خوایی از این مرحله بگذری با خطای زیر روبه رو می شم

Table .aro-sasa.eeoy8_j2store_storeprofiles' doesn't exist SQL=SELECT a.store_id, a.store_name,a.store_desc,a.country_id,a.ordering,a.zone_id,a.state,c.country_name,z.zone_name FROM eeoy8_j2store_storeprofiles AS a LEFT JOIN eeoy8_j2store_countries AS c ON c.country_id =a.country_id LEFT JOIN eeoy8_j2store_zones AS z ON z.zone_id =a.zone_id WHERE (a.state IN (0, 1)) ORDER BY a.store_id asc, a.store_id asc<br />Table 'aro-sasa.eeoy8_j2store_storeprofiles' doesn't exist SQL=SELECT a.store_id, a.store_name,a.store_desc,a.country_id,a.ordering,a.zone_id,a.state,c.country_name,z.zone_name FROM eeoy8_j2store_storeprofiles AS a LEFT JOIN eeoy8_j2store_countries AS c ON c.country_id =a.country_id LEFT JOIN eeoy8_j2store_zones AS z ON z.zone_id =a.zone_id WHERE (a.state IN (0, 1)) ORDER BY a.store_id asc, a.store_id asc LIMIT 0, 20<br />Table 'aro-sasa.eeoy8_j2store_storeprofiles' doesn't exist SQL=SELECT a.store_id, a.store_name,a.store_desc,a.country_id,a.ordering,a.zone_id,a.state,c.country_name,z.zone_name FROM eeoy8_j2store_storeprofiles AS a LEFT JOIN eeoy8_j2store_countries AS c ON c.country_id =a.country_id LEFT JOIN eeoy8_j2store_zones AS z ON z.zone_id =a.zone_id WHERE (a.state IN (0, 1)) ORDER BY a.store_id asc, a.store_id asc

لینک به ارسال

با سلام

متن خطا که کاملا واضحه . داره میگه جدول eeoy8_j2store_storeprofiles وجود نداره

برای همینه که از مرحله پروفایل جلوتر نمیتونید برید . افزونه رو ناقص نصب کردید

یکبار دیگه بصورت کامل حذف کنید و مجددا افزونه رو از طریق نصب از پوشه نصب کنید

موفق و پیروز باشید

یا حق

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...