salimy 45 ارسال شده در آذر 93 سلام دوستان سایتم و از لوکال منتقلش کردم هاست اما متاسفانه فقط کامپوننت جی استوری مشکل داره ؟ یعنی از قسمت ساخت پروفایل دیگه جلو تر نمی ره > قسمت واحد پول و منطقه ای که باید انتخاب کنم غیر فعال شدن و هیچ گزینه ای ندارند . کامپوننت حذف و نصب کردم اما درست نشد . کسی می تونه کمکم کنه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما حذف که می کنید ببینید جدولی ازش باقی می مونه ! اگر بلی حذف کنید اگر فایلی هم ازش باقی می ماند حذف کنید.. پوشه tmp بجز index.html همه پاک کنید اگر مجدد نتیجه نگرفتید یکبار همین بسته را مجدد در لوکال نصب کنید(قبلی را کاری نداشته باشید) سپس تست کنید در لوکال هم مشکل دارد یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 93 متاسفانه همه ی این کارها رو انجام دادم . تو لوکال هم همین مشکل و داره . یعنی وقتی یه بار نصبش کنی و بعد از حذف اگه دوباره بخوایی این کارا رو انجام بدی به مشکل می خوره . -------------------------------------------------------------------------------------------------------- من هر چی از این افزونه مونده رو هم حذف کردم یعنی جایی دیگه فایلی ازا این کامپوننت مونده که نمی زاره تنظیمات انجام بشه ؟ البته وقتی می خوایی از این مرحله بگذری با خطای زیر روبه رو می شم Table .aro-sasa.eeoy8_j2store_storeprofiles' doesn't exist SQL=SELECT a.store_id, a.store_name,a.store_desc,a.country_id,a.ordering,a.zone_id,a.state,c.country_name,z.zone_name FROM eeoy8_j2store_storeprofiles AS a LEFT JOIN eeoy8_j2store_countries AS c ON c.country_id =a.country_id LEFT JOIN eeoy8_j2store_zones AS z ON z.zone_id =a.zone_id WHERE (a.state IN (0, 1)) ORDER BY a.store_id asc, a.store_id asc<br />Table 'aro-sasa.eeoy8_j2store_storeprofiles' doesn't exist SQL=SELECT a.store_id, a.store_name,a.store_desc,a.country_id,a.ordering,a.zone_id,a.state,c.country_name,z.zone_name FROM eeoy8_j2store_storeprofiles AS a LEFT JOIN eeoy8_j2store_countries AS c ON c.country_id =a.country_id LEFT JOIN eeoy8_j2store_zones AS z ON z.zone_id =a.zone_id WHERE (a.state IN (0, 1)) ORDER BY a.store_id asc, a.store_id asc LIMIT 0, 20<br />Table 'aro-sasa.eeoy8_j2store_storeprofiles' doesn't exist SQL=SELECT a.store_id, a.store_name,a.store_desc,a.country_id,a.ordering,a.zone_id,a.state,c.country_name,z.zone_name FROM eeoy8_j2store_storeprofiles AS a LEFT JOIN eeoy8_j2store_countries AS c ON c.country_id =a.country_id LEFT JOIN eeoy8_j2store_zones AS z ON z.zone_id =a.zone_id WHERE (a.state IN (0, 1)) ORDER BY a.store_id asc, a.store_id asc نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام متن خطا که کاملا واضحه . داره میگه جدول eeoy8_j2store_storeprofiles وجود نداره برای همینه که از مرحله پروفایل جلوتر نمیتونید برید . افزونه رو ناقص نصب کردید یکبار دیگه بصورت کامل حذف کنید و مجددا افزونه رو از طریق نصب از پوشه نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر