bartar 26 ارسال شده در فروردین 90 با سلام. من از قالب JSN_Epic_FREE جومینا استفاده میکنم. قسمت مطلبش خیلی سادست و می خوام با یه تیبل مطالب رو از هم جدا کنم. یعنی هر مطلب توی یه تیبل بیافته که بتونم به بک گراندش رنگ بدم یا حاشیه بدم. چطور می تونم این کارو انجام بدم؟ آدرس سایت: www.5241026.com/main نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 90 سلام این خیلی کار میبره چیزی نیست که بشه یک دقیقه ای توضیح داد تنها کاری که میشه ساده انجام داد اینه که قسمت مطالبتون را با یک تصویر از هم جدا کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در فروردین 90 فایل الب و قسمتی رو که میخواهید اضافه بشه با عکس در همین پست ارسال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در فروردین 90 آدرس سایت من: www.5241026.com سایت من این شکلیه: می خوام این شکلی بشه: فایل الب و قسمتی رو که میخواهید اضافه بشه با عکس در همین پست ارسال کنید اینم آدرس فایل قالب: http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid= البته یه کم دستکاریش کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر