mehdi5638 0 ارسال شده در آذر 93 هنگام نصب rsform این ارور ساخت منوی مدیریت رو میده باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما لطفا متن کامل ارور را قرار دهید ... نا مفهوم است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aref_mhco 0 ارسال شده در دی 93 با سلام من فرم ساز رو نصب میکنم بعدش پیام نصب با موفقیت فرم ساز رو اعلام میکنه اما میگه منوی مدیریت ایجاد نشد مشکل کجاست؟ من رو هاست تست کردم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما یکبار کاملا افزونه را پاک کنید در دیتابیس و جدول extensions هم همین طور اگر رکوردی از rsform بود پاک کنید در جدول menus هم اگر رکوردی بود پاک کنید پوشه tmp هم بغیر از فایل index.html بقیه موارد را حذف کنید مجدد نصب از پوشه را امتحان کرده و با ان اقدام به نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MasterMHD 0 ارسال شده در خرداد 94 باسلام و عرض ادب بنده کامپوننت RSFORM رو نصب میکنم و بعد از نصب با این پیام روبرو میشم فرآیند نصب:.....ERROR: Image of menu entry could not be corrected.FINISHED: Directory /home/hiradcom/domains/hiradbox.com/public_html/components/com_forme/uploads/ created. Write permissions are setفرم ساز RSform! جومینا با موفقیت نصب شد!لطفا مطمئن شوید که فرم ساز RSform! جومینا به پوشه های زیر دسترسی دارد. ولی بعد از نصب نمیتونم وارد فرم ساز بشم وبا این ارور مواجه میشم 404 - یک خطا رخ داده است کامپوننت پیدا نشد کامپوننت پیدا نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MasterMHD 0 ارسال شده در خرداد 94 لازم به ذکر که: بعد از مواجه شدن با این ارور از phpmyadmin اقدام به حذف rsform از قسمت extensions و menu کردم ومجدداً rsform رو نصب کردم ولی بازهم با همون ارور مواجه میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما این بار که افزونه را کامل پاک کنید پوشه tmp را باز کنید ببینید در ان فایلی وجود داررد یا خیر اگر وجود داشت همه فایل ها به غیر از index.html را پاک کنید و مجدد اقدام به نصب کنید اگر وجود نداشت ار اس فرم های دیگری را تست بفرمایید که همین مشکل را مجدد دارید یا خیر 1 واکنش ها : MasterMHD نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MasterMHD 0 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما این بار که افزونه را کامل پاک کنید پوشه tmp را باز کنید ببینید در ان فایلی وجود داررد یا خیر اگر وجود داشت همه فایل ها به غیر از index.html را پاک کنید و مجدد اقدام به نصب کنید اگر وجود نداشت ار اس فرم های دیگری را تست بفرمایید که همین مشکل را مجدد دارید یا خیر باتشکر درون پوشه tmp هم فایل و هم پوشه های متعددی وجود داره. تمامی اون هارو پاک کنم(هم فایل و هم پوشه) ؟ یا فقط فایل هارو پاک کنم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما خیر فقط فایل های درون آن را پاک کنید به طور کلی پوشه tmp و فایل index.html فقط درونش باشد بقیه رو پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MasterMHD 0 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما خیر فقط فایل های درون آن را پاک کنید به طور کلی پوشه tmp و فایل index.html فقط درونش باشد بقیه رو پاک کنید با تشکر پوشه tmp کاملا خالی شد (به غیر از index.html) و دوباره rsform نصب گردید. ولی مشکل همچنان پا برجاست ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر