ma3030 1 ارسال شده در آذر 93 سلام وقت بخیر من میخوام داخل ویرچومارت قیمت ها رو بصورت سریع عوض کنم چون قیمت ها با توجه به نوسان قیمت دلار هر روز عوض میشن و باز کردن و تغییر قیمت دونه ذونه محصولات کار وقت گیریه.کسی میتونه بگه میشه چظوری یه لیست محصول را باز کرد و بصورت فیلدی قیمت را تغییر داد و ذخیره کرد؟خیلی مهمه برام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام فقط تو دیتابیس و در جدول زیر میتونید اینکار رو انجام بدید #_virtuemart_product_prices موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ma3030 1 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) این امکان هست که این جدول را بشه از داخل مدیریت جوملا انجام داد؟و اینکه اسم کالا رو نشون نمیده و فقط لیست قیمته. ویرایش شده آذر 93 توسط ma3030 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام برای تغییرات در دیتابیس از داخل مدیریت جوملا هم افزونه هست کافیه در لینک زیر جستجو کنید http://extensions.joomla.org/category/hosting-a-servers/database-management ولی به اعتقاد من بهتره از چنین افزونه هایی تو قسمت مدیریت جوملا استفاده نشه ( از جهت بالا بردن امنیت سایت ) در مورد تشخیص نام محصول هم کافیه بر حسب آی دی محصول تو جدولی که محصولات تعریف شده اند بررسی کنید دیگه بهتر از این موارد راهی سراغ ندارم مگر اینکه سایر دوستان راه حل دیگری سراغ داشته باشند موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : ma3030 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر