smlsml 0 ارسال شده در آذر 93 سلام الان دو روزه دنبال قالب جوملا 2.5 هستم پیدا نمیکنم هر چی هم دانلود میکنم میخوام نصب کنم خطا میزنه JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد این مسیر دارای بسته نصبی معتبری نمی باشد اگه کمکم کنید ممنون میشم یه راهنمایی ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
astanedoost 5 ارسال شده در آذر 93 سلام/ قالب رایگان که زیاده، شما لابد توی نصب مشکل دارین؛ داخل فایل زیپ که اون رو نصب می کنید، باید محتویات قالب باشه نه پوشه ای که محتویات داخل اون قرار دارن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smlsml 0 ارسال شده در آذر 93 سلام/ قالب رایگان که زیاده، شما لابد توی نصب مشکل دارین؛ داخل فایل زیپ که اون رو نصب می کنید، باید محتویات قالب باشه نه پوشه ای که محتویات داخل اون قرار دارن. خب هر قالبی که دانلود میکنم تو محتویاتش فایل و پوشه ای به نام xml نيست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در آذر 93 شما احتمالا بسته نصبی دانلود میکنید نه قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر