mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 93 با سلام من از یک نسخه RSFrom استفاده می کنم که تقویم میلادی دارد راهی وجود دارد که بتونم تقویم اونو به شمسی تبدیل کنم یا نه؟ یک نسخه دیگه پیدا کردم که شمسی بود ولی تجاری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در آذر 93 شما یه سرچ کنی تو انجمن های دیگه با تاریخ شمسی بصورت رایگان انتشار یافته البته گویا با درگاه های بانکی سازگار نیست پس اگه نمیخوای به بانک اتصال بدی ازشون استفاده کن 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 93 شما یه سرچ کنی تو انجمن های دیگه با تاریخ شمسی بصورت رایگان انتشار یافته البته گویا با درگاه های بانکی سازگار نیست پس اگه نمیخوای به بانک اتصال بدی ازشون استفاده کن یعنی راهی برای شمسی کردن تاریخ نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در آذر 93 راه داره اما باید برنامه نویسی بلد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر