imansham 0 ارسال شده در آذر 93 سلام. من یک سفارش خیلی خیلی ساده دارم. اگه کسی هست برام انجام بده ، یک مبلغی رو در نظر گرفتم در ازاش پرداخت میکنم. کارم اینه که یک قالب جوملا دارم، زبانش انگلیسی هست ، میخوام فونتشو عوض کنم. توجه کنید ، فقط میخوام فونتش بشه مثلا یکان. نمیخوام راستچین بشه و ... فقط میخوام از فونتی که من میخوام استفاده کنه. بصورت دیفالتش از گوگل فونت استفاده میکنه. فکر نمیکنم برای کسانی که با جوملا زیاد سرو کار دارن بیشتر از 5 دقیقه طول بکشه اینکار. اگه کسی هست که اینکارو انجام بده همینجا مطرح کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 93 سلام چرا هزینه اخه برادر من :o راه حلش قبلا تو انجمن گفته شده 1 واکنش ها : imansham نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imansham 0 ارسال شده در دی 93 سلام چرا هزینه اخه برادر من :o راه حلش قبلا تو انجمن گفته شده نمیشه هرکار میکنم ، فونتش عوض نمیشه، یا اگه میشه قالب بهم میریزه. راه هایی که بچه ها گفتن هیچکدوم جواب نمیده روش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما ادرس سایت تان را لطفا قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر