poyangift 4 ارسال شده در آذر 93 سلام من افزونه آر اس فرم لاییسنس را در سایتم دار نصب دارم در تمامی جاهایی که از این کامپوننت استفاده کرده ام مشکلی دیده نمی شود ولی از قسمت مدیریت جوملا وقتی وارد کامپوننت آر اس فرم می شود با پیغام خطای زیر مواجه می شود Content Encoding Error سایت را از هاست به لوکال انتقال دادم مشکل دیده نمی شود پشتیبان هاست مشکل را در تنظیم نبودن Encoding می داند به نظر شما مشکل کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 93 سلام شما توسط phpmyadmin جداول مربوط به افزونه مورد نظر رو پیدا کنید بعد انکدینگ دیتابیس رو بررسی کنید باید روی utf8 باشه اگر نیست میتونید تغییرش بدید قبلا مشابه این مشکل رو در انجمن داشتیم و راه حلش کامل توضیح داده شده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyangift 4 ارسال شده در آذر 93 سلام شما توسط phpmyadmin جداول مربوط به افزونه مورد نظر رو پیدا کنید بعد انکدینگ دیتابیس رو بررسی کنید باید روی utf8 باشه اگر نیست میتونید تغییرش بدید قبلا مشابه این مشکل رو در انجمن داشتیم و راه حلش کامل توضیح داده شده است سلام جداول را بررسی کردم همه درست بود با غیر فعال سازی فشرده سازی مشکل حل می شود و دیگر ارور دیده نمی شود ولی اگر سیستم فشرده سازی را از تنظیمات کلی فعال کنم با وجه تنظیم فشرده سازی در هاستم این مشکل در افزونه آر اس فرم دیده می شود به نظر شما مشکل چیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر