norani 0 ارسال شده در آذر 93 سلام من قالب yoo-master رو که بصورت پیشفرض رو بسته نصبی جومینا هست رو میخوام . کسی داره ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدید میتونید در پوشه templates ، کل محتوای پوشه yoo_master رو زیپ کنید و در جوملای دیگری نصبش کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
norani 0 ارسال شده در دی 93 با تشكر از راهنماييتون من همين كار رو كردم و قالب نصب شد. ولي سايت رو تو موبايل و تبلت ريسپانسيو نمياره. آيا تنظيم خاصي داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام قالب بصورت پیشفرض رسپانسیو هستش . تو تنظیمات قالب در بخش پروفایل چک کنید که گزینه کنشی روی بلی قرار داشته باشد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
norani 0 ارسال شده در دی 93 چک کردم درست بود. من سایز عکسهام رو برای سئوی بهتر فیکس کردم. امکان داره از اون باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر