personable 55 ارسال شده در آذر 93 سلام من نیاز دارم عرض کپی راست قالب سایتم رو 100% کنم ، اما هر چی میگردم نمیتونم پیداش کنم ، آموزشهایی هم که در وب موجوده کفاف کار من رو نمیده ، یعنی نتونستم با راهنمایی گرفتن از انها انجامش بدم ، فریم ورک قالب YT هستش اگر کسی میتونه من رو راهنمایی کنه آدرس سایت را برایش پست کنم ، اینجا از درج نام سایت پرهیز میکنم ممنون ------------------------------------------------------------------------------------------------------ UpDate نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 آدرس رو برایم پیام خصوصی فرمائید. علت این همه مصر بودن بر عدم درج آدرس سایت شما در جومینا چیست؟ شما در همه تاپیک ها این را عنوان می کنید. 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در آذر 93 علتش اینه که نمیخوام در هیچ جا نام سایت ایندکس شه ، این مورد فقط مربوط به جومینا نیست ، بلکه هیچ جا درجش نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 Server not found نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در آذر 93 Server not found Server not found com. است ، در پیغام خصوصی om ذکر شده بود . عذر خواهی میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 مشکلی نیست. سایت شما رو بررسی کردم ولی موقعیت فوتر 100 % است. 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در آذر 93 مشکلی نیست. سایت شما رو بررسی کردم ولی موقعیت فوتر 100 % است. موقعیت فوتر 100 است ، اما کپی رایت راست قالب نمایش داده میشه ، و عرض 50 % است ، در اچ تی ام ال سفارشی هم در وسط نوشتم متن کپی رایت را ، نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 یعنی می خواید متنش بیاد وسط آره؟ اوکی دسترسی بفرستید 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در آذر 93 یعنی می خواید متنش بیاد وسط آره؟ اوکی دسترسی بفرستید بله دقیقا همین طوره ، دسترسی هاست لازم دارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 در فایل wwwroot templates jm_news_3 css template.css عبارت زیر افزوده شد #copyright{float:unset !important;margin:0 auto;} 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر