عارف 0 ارسال شده در فروردین 90 دوستان سلام من بسته آسان نصب تابناک رو نصب کردم ، تغغیرات لازم و دلخواهم رو دادم و همه چیز اماده است ، اما حالا متوجه شدم ک هصفحات داخلی مشکل دارن. عکس مشکل رو ضمیمه کردم ، کسی خواست آدرس رو بدونه بی زحمت اعلام کنه ، براش پیام می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 اينجا محل رفع اشكال است و من تا حالا چندين بار از دوستان درخواست كردم كه آدرس سايتشون رو براي مشاهده قرار دهند ولي متاسفانه دوستان فكر ميكنند كه درست نيست يا روشون نميشه! تا كسي از شما در خواست كنه كه ادرس بزاريد و.... چندين ساعت يا چند روز طول خواهد كشيد تا مشكلتون رفع بشه! من فكر ميكنم به خاطر كپي و پيست كردن مطالب و اخبار اين مشكل به وجود آمده و دليل آن هم كپي كردن كدها اچ تي ام ال همراه مطالب است. مطالب رو يكي يكي غير فعال كنيد ببينيد با غير فعال كردن كدام درست ميشود البته ممكن است همه مطالب داراي اين مشكل باشند! اگر مشكل از اين مسئله بود هرگاه اخبار جديد را ميخواستيد وارد كنيد ابتدا در نت پد كپي كنيد و از نت پد به اديتور منتقل يا همون كپي كنيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام جناب گنجی عزیز نه من با این مسئله قبلن ها رو به رو شدم ، مشکل از کد های اضافی WORD نیست ، ادرس رو براتون می فرستم نگاه کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aref110 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام من در مرورگر های اسپلورر سایت به ه میریزه آدرس سایت http://www.dehatnews.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام وقت بخیر چطور می تونم اندازه و رنگ فونت ستون خبری سمت چپ رو تغییر بدم ؟ و چطور مثل سایت تابناک یه نشانه در ابتدای هر تیتر قرار بگیره ؟ www.delt.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 این کد رو در CSS قالب و در قسمت مربوط به ستون LEFT اضافه کن ، ببین مشکل حل می شه. background: url(../images/arrow1.gif) right 10px no-repeat; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سپاس کد بالا رو در چند قسمت فایل css قرار دادم اما نتیجه ای نداد شاید در جای مناسب قرار نمی دم لطفا راهنمایی بفرمایید فایل اصلی css رو آپلود کردم ... http://up.iranblog.com/images/7eiff3k79p8z4hwloc7j.rar در ضمن تیترها در ستون midle هستن نه در ستون left ستون left برای بنرهای فلش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز یه قانون ساده = سوال جدید در تاپیک جدید لطفا رعایت کنید! زیر کد #midle تو template.css این کدها رو بزن font : tahoma ; font-size : 12px ; font-weight : bold ; با اینکار مشکل فونت حل می شه موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در اردیبهشت 90 فونت رو با راهنمایی دوستان تغییر دادم ... اما هر کاری کردم نتونستم اون نشونه رو مثل تابناک ابتدای هر تیتر قرار بدم ... از دوستان کسی می تونه به بنده کمک کنه ؟ template.css http://up.iranblog.com/images/7eiff3k79p8z4hwloc7j.rar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در اردیبهشت 90 از دوستان کسی نمی تونه به بنده کمک کنه ؟ :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز شما باید در خط 140 فایل template.css این کد رو جایگزین کد اصلی کنید: #midle, #midle a { float: left; overflow: hidden; position: relative; width: 224px; color: #990000; font-size: 12px; } در این کد شما میتونید برای رنگ color رو تغییر بدید و برای سایز فونت font-size رو تغییر بدید. برای گذاشتن نشانه هم این کد رو در ادامه اضافه کنید: #midle li{ background-image:url(../images/bollet.jpg); text-align: right; text-indent: 10px; } در این کد شما باید به جای bollet.jpg تصویر نشانه مورد نظرتون رو اضافه کنید(تصویر باید در پوشه images قرار داده بشه!) و بسته به اندازه نشانتون میتونید مقدار text-indent رو کم یا زیاد کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در اردیبهشت 90 با کد زیر درست شد : #midle ul li { background-image:url(../images/arrow1.gif) ; background-position:right 8px; background-repeat:no-repeat; list-style:none; height:20px; line-height:20px; padding-right:15px; display:block} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر