hosseinymh 0 ارسال شده در آذر 93 باسلام من وقتی rsform رو میخوام نصب کنم بهم ارور های زیر را میده(داخل عکس گذاشتم) از جوملا 2.5 استفاده میکنم بصورت لوکال نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhalvaee 7 ارسال شده در آذر 93 باسلام من وقتی rsform رو میخوام نصب کنم بهم ارور های زیر را میده(داخل عکس گذاشتم) از جوملا 2.5 استفاده میکنم بصورت لوکال نسخه rsform را عوض کنید ببینید مشکلتان برطرف میشود یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinymh 0 ارسال شده در آذر 93 نسخه rsform را عوض کنید ببینید مشکلتان برطرف میشود یا خیر چندین نسخه از rsform را تست کردم اما متاسفانه هیچکدوم جواب نمیدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام دوست عزیز ، اگر به تصویر دومی که قرار دادید دقت کنید ، خیلی واضح اعلام شده که افزونه روی جوملا 1.5 کارکرد صحیح داره شما باید نسخه ای از rsform رو نصب کنید که با نسخه جوملاتون سازگار باشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر