محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 این افزونه همچنان برای من نصب نشد نمیدونم مشکل از چیه لطفا راهنمایی کنید درود بر شما اگر جوملا 2.5 هم دارید روی آن نسخه 2.5 افزونه را تست کنید ببینید همان خطا را می دهد ؟ 1 واکنش ها : leilarhy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leilarhy 0 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما اگر جوملا 2.5 هم دارید روی آن نسخه 2.5 افزونه را تست کنید ببینید همان خطا را می دهد ؟ JInstaller: :نصب: فایل /home/bluestar/public_html/tmp/install_5575f1e02d515/admin/libs موجود نیست خطا کامپوننت در نصب A component using Joomla! joominabooking ! این خطا رو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما در صورت امکان دسترسی بدهید تا برسی شود 1 واکنش ها : leilarhy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhalvaee 7 ارسال شده در خرداد 94 رو جوملا3 من نصبش کردم فقط یه مشکل وقتی از تقویم پیشرفته استفاده میکنم بعد از این که روز مورد نظر انتخاب میکنم یک صفحه سیاه باز میشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما روی یک قالب ساده تست بفرمایید ببینید همان خطا مجدد تکرار می شود ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leilarhy 0 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما در صورت امکان دسترسی بدهید تا برسی شود با تشکر از شما من برای شما ایمیل ارسال کردم در صورت امکان به من پیام دهید rhyleila@gmail.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam2069 0 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما خیلی وقته برای جوملا 3 بهینه شده از پست اول دریافت کنید سلام .. من فایل رو دانلود و نصب کردم ولی وقتی میخوام زمان بندی ملاقات رو ایجاد کنم . دکمه جدید رو که میزنم باز همون صفحه لود میشه . هر بار جدیدو میزنم همید کار تکرار میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما یک جوملای خام دیگر از سایت جوملا جهانی دانلود و نصب کنید سپس افزونه را روی آن نصب کنید و تست کنید دقت کنید که از جوملای هیچ یک از تیم های ایرانی استفاده نکنید تا ببینیم روی جوملای دست نخورده هم همین مشکل را دارد یا خیر ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 JInstaller: :نصب: فایل /home/bluestar/public_html/tmp/install_5575f1e02d515/admin/libs موجود نیست خطا کامپوننت در نصب A component using Joomla! joominabooking ! این خطا رو میده درود بر شما فایل com_joominabooking.xml درون پوشه admin را حذف کنید مشکل حل می شود البته چون سورس گاردین روی هاست تون نصب نیست نمی تونید نصب کنید اما دلیل خطا وجود همین فایل است که باید پاک شود 1 واکنش ها : leilarhy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortezaazimi 2 ارسال شده در خرداد 94 سلام من با نصب این افزونه مشکل دارم وقتی میخوام کامپوننتو نصب کنم وارد یک صفحه سفید میشه به این آدرس /index.php?option=com_installer&view=install نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 سلام من با نصب این افزونه مشکل دارم وقتی میخوام کامپوننتو نصب کنم وارد یک صفحه سفید میشه به این آدرس /index.php?option=com_installer&view=install درود بر شما نمایش خطا را فعال کنید تا متن خطا را مشاهده شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortezaazimi 2 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما نمایش خطا را فعال کنید تا متن خطا را مشاهده شود ببخشید از کجا باید نمایش خطا رو فعال کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 از تنظیمات کلی سربرگ سرور نمایش خطا رو روی حداکثر بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortezaazimi 2 ارسال شده در خرداد 94 از تنظیمات کلی سربرگ سرور نمایش خطا رو روی حداکثر بگذارید خطا واسه سورس گاردین هست ولی سورس گاردین رو هاست من نصب هست Fatal error: SourceGuardian Loader - This protected script does not support version 5.4.41 of PHP. Please contact the script author about this problem. Error code [07] in /home/rezerfir/public_html/jomla/tmp/install_557b3d510c59b/install/script.php on line 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leilarhy 0 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما فایل com_joominabooking.xml درون پوشه admin را حذف کنید مشکل حل می شود البته چون سورس گاردین روی هاست تون نصب نیست نمی تونید نصب کنید اما دلیل خطا وجود همین فایل است که باید پاک شود نصب سورس گاردین بر روی هاست با نصف روی لوکال هاست فرق میکنه؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما به خاطر سورس گاردین هست اما نه اینکه نصب نباشه نسخه php سرور 5.4 هست که سورس گاردین پشتیبانی نمی کنه نسخه php را روی 5.3 قرار بدید اکی میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leilarhy 0 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما فایل com_joominabooking.xml درون پوشه admin را حذف کنید مشکل حل می شود البته چون سورس گاردین روی هاست تون نصب نیست نمی تونید نصب کنید اما دلیل خطا وجود همین فایل است که باید پاک شود من از سرویس دهنده هاست سوال کردم لودر سورس گاردین نصب هستش و فایل com_joominabooking.xml حذف کردم باز هم نصب نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما دقت کنید گفتم فایلی که درون پوشه admin هست رو پاک کنید نمایش خطا را فعال کنید تا متن خطا نمایش داده شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortezaazimi 2 ارسال شده در خرداد 94 سلام من بعد از نصب افزونه با این ارور مواجه میشم Fatal error: Call to undefined method JController::getInstance() in /home/rezerfir/public_html/rezerv63.ir/administrator/components/com_joominabooking/joominabooking.php on line 32 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما نسخه جوملا3 این افزونه را نصب کنید شما در حال نصب نسخه جوملا 2.5 این افزونه هستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 سلام .. من فایل رو دانلود و نصب کردم ولی وقتی میخوام زمان بندی ملاقات رو ایجاد کنم . دکمه جدید رو که میزنم باز همون صفحه لود میشه . هر بار جدیدو میزنم همید کار تکرار میشه درود بر شما چندتا چیز رو برسی کردم و نهایت متوجه شدم احتمالا بسیار زیاد روی جوملاهایی که از 2.5 ارتقا داده شدند به 3 کار نمی کند جوملا 3 را نصب کنید و تست کنید متوجه می شوید که مشکلی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortezaazimi 2 ارسال شده در خرداد 94 من یه مشکل دیگه دارم بعد از نصب و تنظیم تمام اطلاعات ، یه لیست رزرو درست کردن و با اختصاص دادن یک منو به این کامپوننت اونو تو سایت گذاشتم اما وقتی وارد اون منو میشم هیچ چیزی نمایش داده نمیشه و فقط این " سیستم رزرواسیون جوملا " نمایش داده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 من یه مشکل دیگه دارم بعد از نصب و تنظیم تمام اطلاعات ، یه لیست رزرو درست کردن و با اختصاص دادن یک منو به این کامپوننت اونو تو سایت گذاشتم اما وقتی وارد اون منو میشم هیچ چیزی نمایش داده نمیشه و فقط این " سیستم رزرواسیون جوملا " نمایش داده میشه درود بر شما احتمال خیلی زیاد تداخل جی کوئری دارید قاالب رو عوض کنید یا ماژول ها رو غیر فعال کنید و تست کنید 1 واکنش ها : mortezaazimi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortezaazimi 2 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما احتمال خیلی زیاد تداخل جی کوئری دارید قاالب رو عوض کنید یا ماژول ها رو غیر فعال کنید و تست کنید ممنون قالبو عوض کردم مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortezaazimi 2 ارسال شده در خرداد 94 من بعد از انتخاب یک مجموعه وقتی روی دکمه رزرو کلیک میکنم اون صفحه رزرواسیون میره اگه میشه چک کنید http://rezerv63.ir/index.php/rezev برای جستجو از این تاریخ استفاده کنید تاریخ شروع:1394-03-01 تاریخ پایان:1394-04-31 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر