محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 93 درود بر شما فایل زیپ افزونه را باز کنید در پوشه admin یک پوشه با نام libs بسازید و ذخیره کنید مجدد تست کنید و نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
starone 0 ارسال شده در اسفند 93 سلام. این سیستم قابلیت ثبت و رزرو برای کاربرانی که عضو سایت هستند را دارد؟ تعداد رزروها درون پنل کاربری هر شخص نمایش داده خواهد شد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 93 درود بر شما سوال اول : دقیقا همین طور است. اگر کاربر ثبت نام نکند اصلا نمی تواند رزرو کند سوال دوم : خیر متسفانه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
starone 0 ارسال شده در اسفند 93 رزرو بدون ثبت نام ممکن هست؟ شاید برخی کاربران عجله داشته باشن و حوصله عضویت نداشته باشن برای اضافه کردن چنین قابلیتی ( نمایش رزروها ) چقدر هزینه دریافت می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 93 درود بر شما کاربرانی که عجله دارند باید 30 ثانیه وقت خود را صرف ثبت نام بکنند و این مورد قابل تغییر نیست. زیرا میزان اطمینان از روبات نبودن ثبت نام جوملا می باشد و اینکه اگر rsfirewall نصب شود دیگر خط ه-ک شدن از این کامپوننت خیلی کم می شود. در رابطه با ان مورد با ایمیل بنده در تماس باشید miri.joomina@gmail.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ALI_ESF 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام ی مشکل تو کار با این افزونه دارم و اینکه درگاه زرین پال کار نمیکنه... تنظیماتم چک کردم مشکلی نداره ولی وقتی دکمه رزرو زده میشه صفحه سفید میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما لطفا به مدیریت سرور بفرمایید نمایش خطا را فعال کنند تا متن خطا مشخص شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armandelta2002 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام لینک های دانلود مشکل دارد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما تست شد مشکلی نبود ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zagros 1 ارسال شده در فروردین 94 با سلام هنگام نصب این کامپوننت خطای JInstaller: :نصب: فایل /var/www/vhosts/zagros.co.ir/bayat.zagros.co.ir/tmp/install_5534c826d9798/admin/libs موجود نیست نمایش داده می شود. sourcegardian هم روی سرور نصب شده است! لطفا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما توی فایل xml افزونه کد <filename>libs</filename> رو پیدا و پاک کنید سپس بعد از نصب اگر در قسمت components » com_joominabooking این فایل رو مشاهده نکردید بصورت دستی کپی کنید در همین ادرس 1 واکنش ها : zagros نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zagros 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما توی فایل xml افزونه کد <filename>libs</filename> رو پیدا و پاک کنید سپس بعد از نصب اگر در قسمت components » com_joominabooking این فایل رو مشاهده نکردید بصورت دستی کپی کنید در همین ادرس .اقعا ممنونم از راهنمایی تون. نصب شد اما ... وقتی میخوام برای کامپوننت منو ایجاد کنم ولی در قسمت منوها این کامپوننت اضافه نشده؟؟ <folder>libs</folder> هم بصورتی که فرمودید آپ کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود مطمئن هستید که از نسخه 2.5 استفاده می کنید ؟ یک عکس از قسمتی که باید نوع منو را انتخاب کنید اینجا قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zagros 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود مطمئن هستید که از نسخه 2.5 استفاده می کنید ؟ یک عکس از قسمتی که باید نوع منو را انتخاب کنید اینجا قرار دهید سلام. مرسی درست شد. ببخشید" البته اگه شما اجازه بدید"، آیا امکان حذف کپی رایت جومینا وجود داره؟ و از کجا؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود برشما خیر شما دسترسی انجام این کار رو ندارید باید نسخه تجاری رو خریداری فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahjoob_s 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) سلام من سیستم رزرواسیون رو نصب کردم اما زمانیکه میخوام تنظیماتشو رو تعیین کنم برای زرین پال صفحه سفید میشه http://8pic.ir/images/p6i1ptxykblnrnpng528.jpg وبرای زمانبندی ملاقاتها هم هیچ text برای نوشتن نیست من دکمه جدید رو میزنم اما باز همون صفحه میاد http://8pic.ir/images/b7l00ilts0sujfyat7c3.jpg لینک دو عکس که حالات بعد از اعمال تغییراته میشه ی کوچولو درمورد تنظیمات این افزونه توضیح بدید؟ و در مورد پرداخت آنلاین میشه از سیستم جامع پرداخت زرین پال - متصل به درگاه بانکی استفاده کنم که تمامی امکانات رو بهم بده و آیا این سیستم با جوملای 3.3 همخوانی داره ؟ و ارتباط این دو افزونه کلا برای سیستم رزرواسیون درگاه زرین پال میخوام کدشو گرفتم اما تنظیماتشو دقیق نمیدونم ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط mahjoob_s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahjoob_s 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام من سیستم رزرواسیون رو نصب کردم اما زمانیکه میخوام تنظیماتشو رو تعیین کنم برای زرین پال صفحه سفید میشه http://8pic.ir/images/p6i1ptxykblnrnpng528.jpg وبرای زمانبندی ملاقاتها هم هیچ text برای نوشتن نیست من دکمه جدید رو میزنم اما باز همون صفحه میاد http://8pic.ir/images/b7l00ilts0sujfyat7c3.jpg لینک دو عکس که حالات بعد از اعمال تغییراته میشه ی کوچولو درمورد تنظیمات این افزونه توضیح بدید؟ و در مورد پرداخت آنلاین میشه از سیستم جامع پرداخت زرین پال - متصل به درگاه بانکی استفاده کنم که تمامی امکانات رو بهم بده و آیا این سیستم با جوملای 3.3 همخوانی داره ؟ و ارتباط این دو افزونه کلا برای سیستم رزرواسیون درگاه زرین پال میخوام کدشو گرفتم اما تنظیماتشو دقیق نمیدونم با مرورگرهای متعددی تست کردم جواب نداد ی بار حذف کردم دوباره نصبش کردم (کامل جداولشم حذف میشد) اما باز جواب نمیده نمایش خطاها رو فعال کردم باز هیچ خطایی نداشت دوستان کسی پاسخی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahjoob_s 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 این دو خطا رو میدهStrict Standards: Declaration of joominabookingControllerjoomin abookingnew::save() should be compatible with that of JControllerForm::save() in /home/clinickonkoor/public_html/administrator/components/com_joominabooking/controllers/joominabookingnew.php on line 24Strict Standards: Declaration of joominabookingControllerjoominabookingnew::cancel() should be compatible with that of JControllerForm::cancel() in /home/clinickonkoor/public_html/administrator/components/com_joominabooking/controllers/joominabookingnew.php on line 24 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما زمانی که داشتم برای جوملا 3 می نوشتمش از نسخه 3.3 برای تست استفاده کردم و مشکلی ندیدم ظاهرا شما مشکلات خیلی زیادی دارید روی نسخه های پایین تر جوملا تست کنید مثلا 3.2 یا پایین تر ببینید همان مشکلات رو دارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahjoob_s 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 خوب این خطاها برای چه مواردیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahjoob_s 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 خوب این خطاها برای چه مواردیه شاید ی پلاگین ی آیتمی چیزی کم داره چون برای اضافه کردن مجموعه هیچ مشکلی نداره و براحتی اضافه میشه شما اگر این خطا برای سایت خودتون پیش میومد چکار میکردید آقا بجز آقای میری متخصص دیگه ای در این انجمن هست که راهنمایی کنه یا نه ؟ من شدیدا به این افزونه نیاز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما بنده خودم این کامپوننت رو نوشتم و به شما اطمینان می دهم هیچ پلاگین یا به قول شما ایتمی اضافی ندارد که تا نباشد کار نکند فقط همین کامپوننت هست البته با یک ماژول پیگیری رزرو ببینید دقیقا مطمئن نیستم مشکل می تونه از چی باشه اما الان از جوملا 3.3.6 که بنده نصب شده دارم این کامپوننت رو نصب کردم و یک اسکرین شات گرفتم تا شما مطمئن شوید مشکل از سمت کامپوننت نیست http://www.jmdownload.ir/do.php?imgf=d6100d1f47331.png در لوکال تست می کنید یا هاست ؟ نسخه php شما چند هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahjoob_s 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) درود بر شما بنده خودم این کامپوننت رو نوشتم و به شما اطمینان می دهم هیچ پلاگین یا به قول شما ایتمی اضافی ندارد که تا نباشد کار نکند فقط همین کامپوننت هست البته با یک ماژول پیگیری رزرو ببینید دقیقا مطمئن نیستم مشکل می تونه از چی باشه اما الان از جوملا 3.3.6 که بنده نصب شده دارم این کامپوننت رو نصب کردم و یک اسکرین شات گرفتم تا شما مطمئن شوید مشکل از سمت کامپوننت نیست http://www.jmdownload.ir/do.php?imgf=d6100d1f47331.png در لوکال تست می کنید یا هاست ؟ نسخه php شما چند هست ؟ هاست PHP Version 5.3.29 ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط mahjoob_s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahjoob_s 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) من روی قالب دیگه با ورژن 2.5 تست کردم اینبار همه موارد درسته اما زمانیکه رزرو رو میزنیم( افزونه مخصوص 2.5 رو نصب کردم) این خطا رو میده Notice: Undefined offset: 61 in /home/aptana/public_html/components/com_joominabooking/libs/helpers.php on line 31ط±ظ‚ظ… ط¨ط§غŒط¯ ط¨غŒط´طھط± ط§ط² 100 طھظˆظ…ط§ظ† ط¨ط§ط´ط¯ مشکل از کجاست؟ و نمی تونم رزرو آنلاین داشته باشم میتونید شما هم تست کنید http://aptana.ir/index.php/onlinrezerv ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط mahjoob_s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raz 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام من روی جوملا 3.3.6 نصب کردم ، زمان بندی ملاقات ها را نمیتوان انجام داد وقتی روی دکمه جدید کلیک میکنم اتفاقی نمی افتد جوملا را هم ارتقا دادم مشکل حل نشد هیچ اروری هم دریافت نکردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر