رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) سلام و خسته نباشید من قالب کوئیک استارتی رو نصب کردم و در تغییر نام منو مشکل دارم. وقتی تغییر نام میدم مثلا منوی کاربری رو میشه: ???? ?????? و همچنین وقتی جدول menu_type رو همه رو میگذارم روی utf8_general_ci ارور Illegal رو میده --------------------------------------- مشکلم حل شد با نصب دوباره قالب ولی میشه بگید چیکار کرده بودم که این اتفاق افتاده بود؟ ویرایش شده آذر 93 توسط رضا قاسمی افزودن عبارت"مشکلم حل شد"به بعد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام اینکه چیکار کرده بودید رو خودتون باید بهتر بدونید ولی اونچه که من حدس میزنم احتمالا در فایلهای قالب تغییراتی دادید و سپس فایل رو با انکودینگی غیر از utf8 ذخیره کردید و این مشکل ایجاد شد و وقتی هم که قالب رو دوباره نصب کردید انکودینگ فایل مربوطه به حالت اولیه برگشته و مشکل رفع شده البته ممکنه در اثر موارد دیگه ای هم بوده باشه که باز خودتون بیشتر در جریانید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر