naladra 2 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوستان جومینایی من جوملا 1.5.22 را روی هاستم نصب کردم در قسمت نصب configuration.php غیر فعال بود بعد از ست کردن اطلاعات دیتا بیس در ویزارد جوملا سایت بالا نیامد من یکه فایل configuration.php ساختم و اطلاعات را در آن ست کردم،سایت بالا آمد ولی نمی تونم با یوزر وارد شو حتی پسورد رو هم تغییر دادم به 21232f297a57a5a743894a0e4a801fc3 بازم نمی شه. لطفا من را راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در فروردین 90 پسورد را در دیتابیس تغییر دادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در فروردین 90 بله ولی بازم کار نکرد حتی از داخل سایت یک یوزر اضافه کردم از خود سایت هموارد نشد به عنوان یک کاربر عادی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در فروردین 90 دسترسی فایل کانفیگ را بلا ببرید و آن را قابل نوشتن کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در فروردین 90 دسترسی فایل کانفیگ را بلا ببرید و آن را قابل نوشتن کنید روی 777 قرار دادم ولی نشد باز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام مجدد نصب کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در فروردین 90 با سلام مجدد نصب کنید... پیروز باشید من جوملای گروه جومفا،جی پرشین،mambolearn،joomfa رو نصب کردم ولی بازم همین مشکل داره شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 یعنی هر کدوم رو که نصب می کنید این مشکل وجود داره!!!؟ اگر اینطور باشه قطعا یه جای کار اشتباهی انجام می دید یا... در صورت امکان اطلاعات هاست رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام به احتمال زیاد کوکی ها در مرور گر شما غیره فعال هستند! با مرورگر های دیگه ی تست کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در فروردین 90 با سلام به احتمال زیاد کوکی ها در مرور گر شما غیره فعال هستند! با مرورگر های دیگه ی تست کنید. یا حق دوست عزیز با مرورگر دیگه هم امتحان کردم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام - با اینکه جواب نداداه ولی من باز فکر میکنم از کوکی هاست ! - با یک سیستم دیگه تست کنید ! - موقع نصب هیچ خطایی نمیده ؟ - موقع نصب از گزینه های پسنهادی هیچ کدوم به رنگ قرمز نیست ؟ اگه جواب نداد نه مدیریت سرورتون بگید که هاستتون رو ریست کنند! موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در فروردین 90 با سلام - با اینکه جواب نداداه ولی من باز فکر میکنم از کوکی هاست ! - با یک سیستم دیگه تست کنید ! - موقع نصب هیچ خطایی نمیده ؟ - موقع نصب از گزینه های پسنهادی هیچ کدوم به رنگ قرمز نیست ؟ اگه جواب نداد نه مدیریت سرورتون بگید که هاستتون رو ریست کنند! موفق باشید یا حق اولا ممنون که دارید به من کمک می کنید بله در قسمت سوم در مقابل فایل configuration.php با رنگ قرمز نوشته شده خیر،این موضوع در مورد جوملا 1.6.1 هم به این شکل هستش شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام سطح دستریش رو درست کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در فروردین 90 هاست رو ریست کردم ولی بازم نشد،عجیبه داخل این جوملا هایی که من از سایت های مختلف گرفتم فایل configuration.php موجود نیستش! دلیل ممکنه این باشه؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام بارها در این مورد بحث شده... این فایل اگر موجود نباشه در مرحله آخر نصب سیستم خودش کدهای مربوط به این فایل رو بهتون می ده و شما باید این فایل رو ایجاد و اون کدها رو درش وارد کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در فروردین 90 من این کار را انجام دادم ولی نشد الان سایت درست شد امد بالا ولی یوزر و پس که میزنی عمل نمی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 توسط افزونه زير پسورد ادمين رو ريست كنيد شايد اين مشكل هم حل بشه! http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=301&Itemid= نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba26 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام. آیا از قالبهای تجاری(که به صورت آماده هستند یعنی روی جوملا نصب شده هستن) استفاده میکنید؟ بعضی از این قالبها پسوورد پیش فرض دارن. یعنی شما موقع نصب هر پسووردی هم که بدین بعد از نصب و هنگام ورود به سایت برای اولین بار باید پسوورد پیش فرض قالبو استفاده کنید. البته این پسوورد همراه قالب به خریدار داده میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام - از طریق دیتابیس پسورد جدید رو تعریف کنید . saba26 جان البته این پسورد مال جوملا همراه قالب هست نه خود قالب. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر