salimy 45 ارسال شده در آذر 93 سلام دوستان . می خوام قالب جدیدم و روی سایتم نصب کنم . نصب بسته ی کامل قالب . حالا چکار کنم مطالب سایت قبلیم و با قالب جدید نمایش بدم . کامپوننت ها مهم نیستند ، فقط مطالب بدردم می خورند . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام شما بسته نصبیتون رو جداگانه نصب کنید بعد از دیتابیس قبلیتون از جداول مربوطه بک آپ بگیرید و در دیتابیس جدید منتقل کنید #__categories #__content #__content_frontpage #__content_rating موفق و پیروز باشیدیا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 93 سلام یعنی این بسته رو روی روت قبلیم اکسترک کنم ؟ بعدش اگه دیتابیس منو ها و مجموعه ها هم بک اپ بگیرم و انتقال بدم به هاست جدیدم آیا منتقل می شن یا نه باید این بخش ها رو دستی انجام بدم یعنی منو و مجموعه ها را دستی بسازم . -------------------------------------------------------------------------------------------------------- برای تصاویر سایت قبلیم باید چکار کنم یعنی باید این قالب و روی قالب و روت جدید اکسترکت کنم ؟ ضمنا برای انتقال دیتابیس یعنی باید حتما کار دانلود و آپلود رو انجام بدم یا خود سی پنل چنین کاری و انجام می ده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام دوست عزیز من بالاخره متوجه نشدم شما میخواهید بسته نصبی یک قالبی رو نصب کنید یا فقط یک قالب بدون هسته جوملا اگر بسته نصبی قالب رو دارید که باید اونو مثل یک جوملا جدید نصب کنید و اگر فقط خود قالب رو دارید که میتونید خیلی ساده از قسمت مدیریت افزونه ها نصبش کنید اگر بسته نصبی میخواهید نصب کنید تو روت هاستتون نصب کنید ولی اگه از قبل یه سایتی تو روت هاستتون داشتید ، یک پوشه تو همون روت هاستتون ایجاد کنید و بسته رو اونجا اکسترکت کنید در مورد انتقال منوها و مجموعه ها هم ، بله با انتقال جداول اونها هم منتقل میشن و نیازی به ایجاد دستی نیست در مورد تصاویر هم کافیه به همون صورت به جوملای جدیدتون ، فایلها و پوشه های مربوطه رو کپی کنید برای انتقال جداول میتونید از طریق phpmyadmin وارد دیتابیستون بشید از طریق سربرگ اکسپورت از جداول موردنظرتون بک آپ بگیرید و در دیتابیس مقصد از طریق سربرگ ایمپورت بک آپ تون رو بازگردانی کنید هنگام کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه !!! موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : salimy و personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 93 با عرض پوزش چرا منوهای ساتیم منتقل نمی شن ؟ جداول بالایی رو که عرض کردین و همراه با جدول منو و منو تایپ و هم منتقل کردم اما متاسفانه منوهای سایت قبلیم منتقل نشدن ! بجز اینا جدول دیگه هم نیاز هست تا منتقل بشن ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام پیشوند جداولتون بعد از انتقال یکسان هستند ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 93 آره یکسان هستند اما نمی دونم چرا همه چیز بدرستی منتقل می شه جزء منوها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر