salimy 45 ارسال شده در آذر 93 سلام دوستان مشکل از چیه که پلاگین cdaccesstext_joomina_ir برای من نصب نمی شه ؟ جوملا 2.5 هستم اینم خطا خطا در بارگذاری XML C:\xampp\htdocs\tmp\install_547b0e8579ef1\cdaccesstext.xml XML: expected '>' XML: Opening and ending tag mismatch: language line 20 and install XML: Premature end of data in tag languages line 19 XML: Premature end of data in tag install line 2 JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما اول لینکی که افزونه رو دانلود کردید را قرار بدید 1 واکنش ها : salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 93 سلام جناب میری http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-content-setting/joomla-farsi-content-setup/%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%B3%D8%B7%D8%AD-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-2-5.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درودبر شما برای بنده براحتی نصب شده ببینید ابتدا فایل tmp را کاملا خالی کنید فایل نصبی تو در تو نباشد اگر جوملای دیگری دارید روی ان امتحان کنید تا ببینیم مشکل دقیقا از کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 93 نمی دونم رو یه جوملا دیگه هم نصب کردم این خطا رو می ده . البته روی لوکال دارم نصب می کنم . عدم بارگذاری فایل XML C:\xampp\htdocs\ss\tmp\install_547c44dc7ba33/cdaccesstext.xml XML: expected '>' XML: Opening and ending tag mismatch: language line 20 and install XML: Premature end of data in tag languages line 19 XML: Premature end of data in tag install line 2 JInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد ------------------------------------------------------------------------------------------------------- دوستان کسی لینک سالمش و نداره برام بزاره . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 93 درودبر شما برای بنده براحتی نصب شده ببینید ابتدا فایل tmp را کاملا خالی کنید فایل نصبی تو در تو نباشد اگر جوملای دیگری دارید روی ان امتحان کنید تا ببینیم مشکل دقیقا از کجاست سلام جناب میری با عرض پوزش مشخص نشد مشکل نصب نشدن از چی هست . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام تست کنید . خدمت شما : http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=14177260851.zip موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر