رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 وجود دکمه های شبکه های اجتماعی جهت تعامل بیشتر با بازدید کنندگان سایت ، امروزه جزئی از الزامات هر سایت میباشد چرا که جدا از انکه امکان ارتباط بهتر با بازدید کننندگان سایت را فراهم میاورد امری مهم در بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو میباشد اما نحوه نمایش این دکمه ها نیز بسیار مهم میباشد هم هم در جلوی دید بازدید کنندگان باشد و هم سایت را شلوغ ننماید . ماژولی که امروز برای شما منتشر میشود این وظیفه را بخوبی انجام میدهد و دارای کارکردی همانند ماژولی که در سمت چپ سایت جومینا قراردارد میباشد . شناور بودن این ماژول بدین معنی است که با اسکرول صفحه به سمت پایین توسط موش واره دکمه های شبکه اجتماعی سر جای خود باقی میماند از جلمه خصوصویات مهم این ماژول میتوان به این نکته اشاره نمود که علاوه بر آنکه تقریبا دکمه تمامی شبکه های اجتماعی در ان وجود دارد شما نیز میتوانید دکمه های شخصی سازی شده را به آن اضافه نمایید . به عنوان مثال لینک تماس با ما خود سایت همخ میتوانید در ان قرار دهید و یا شماره تلفن پشتیبانی و .... به صورت کلی این ماژول بسیار کاربر پسند و کارا میباشد که امیدواریم لذت کافی را از آن ببرید اسکرین شات : برای دانلود فایل کلیک کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در اسفند 93 سلام تنظیمات این ماژول کامل هست؟ من نصب کردم اما تنظیمات خاصی نداشت! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen-73 8 ارسال شده در اسفند 93 وجود دکمه های شبکه های اجتماعی جهت تعامل بیشتر با بازدید کنندگان سایت ، امروزه جزئی از الزامات هر سایت میباشد چرا که جدا از انکه امکان ارتباط بهتر با بازدید کننندگان سایت را فراهم میاورد امری مهم در بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو میباشد اما نحوه نمایش این دکمه ها نیز بسیار مهم میباشد هم هم در جلوی دید بازدید کنندگان باشد و هم سایت را شلوغ ننماید . ماژولی که امروز برای شما منتشر میشود این وظیفه را بخوبی انجام میدهد و دارای کارکردی همانند ماژولی که در سمت چپ سایت جومینا قراردارد میباشد . شناور بودن این ماژول بدین معنی است که با اسکرول صفحه به سمت پایین توسط موش واره دکمه های شبکه اجتماعی سر جای خود باقی میماند از جلمه خصوصویات مهم این ماژول میتوان به این نکته اشاره نمود که علاوه بر آنکه تقریبا دکمه تمامی شبکه های اجتماعی در ان وجود دارد شما نیز میتوانید دکمه های شخصی سازی شده را به آن اضافه نمایید . به عنوان مثال لینک تماس با ما خود سایت همخ میتوانید در ان قرار دهید و یا شماره تلفن پشتیبانی و .... به صورت کلی این ماژول بسیار کاربر پسند و کارا میباشد که امیدواریم لذت کافی را از آن ببرید اسکرین شات : برای دانلود فایل کلیک کنید برای جوملا 3 هم هست ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 سلام تنظیمات این ماژول کامل هست؟ من نصب کردم اما تنظیمات خاصی نداشت! بله کامل هست برای جوملا 3 هم هست ؟ خیر ولی بزودی تبدیل می شود به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در اسفند 93 آقای قاسمی عزیز کی این ماژول رو برای جوملای 3 تبدیل می کنید؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) آماده انتشار است امشب میدم برای انتشار به محض انتشار در سایت تاپیکی برای آن بازخواهد گشت ویرایش شده اسفند 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : moh377 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) آماده انتشار است امشب میدم برای انتشار به محض انتشار در سایت تاپیکی برای آن بازخواهد گشت خیلی ممنون عزیز! ویرایش شده اسفند 93 توسط جانی دپ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Morteza63 2 ارسال شده در اردیبهشت 96 بر 3/14/2015 at 07:11 , رضاقاسمی گفت: بله کامل هست خیر ولی بزودی تبدیل می شود سلام آقای قاسمی وقت شما بخیر آیا برای جوملا 3 تبدیل شده این ماژول ؟ در جوملا 3 نصب میشه ولی هیچگونه تنظیماتی نداره و در هر موقعیتی از سایت که قرار میدم چیزی نمایش داده نمیشه. لطفا راهنمایی بفرمائید. با تشکر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Morteza63 2 ارسال شده در اردیبهشت 96 آقای قاسمی ممنون در سایت جومینا برای جوملا 3 پیداش کردم و نصبش کردم . تشکر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر