zeidolla 1 ارسال شده در آذر 93 با سلام خدمت همه دوستان عزیز مشکلی برای بنده پیش اومده که امیدوارم دوستان لطف کرده راهنمایی بفرمایند بنده کامپوننت ارسال دعوتنامه جومینا رو دانلود و بدون هیچ مشکلی نصب کردم اما بعد حذفش کردم حالا که میخوام دوباره نصب کنم به مشکل برخوردم هنگام نصب ارور زیر نمایش داده میشود JInstaller: :نصب: ایراد SQL تابع دیتابیس با ارور 1060 مواجه شد Duplicate column name 'mobileno' SQL=ALTER TABLE `j25_users` ADD `mobileno` VARCHAR( 12 ) NOT NULL ;SQL =ALTER TABLE `#__users` ADD `mobileno` VARCHAR( 12 ) NOT NULL ; نصب کامپوننت: ایراد در فایل SQL تابع دیتابیس با ارور 1060 مواجه شد Duplicate column name 'mobileno' SQL=ALTER TABLE `j25_users` ADD `mobileno` VARCHAR( 12 ) NOT NULL ;SQL =ALTER TABLE `#__users` ADD `mobileno` VARCHAR( 12 ) NOT NULL ; حال اگر دوستان عنایت نموده راهنمایی فرمایند بی نهایت سپاسگزارشان خواهم بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آذر 93 باسلام وقت بخیر بعد از حذف کامپوننت شما باید اطلاعات دیتابیس را هم بررسی کنید که آیا جداولی که مربوط به کامپوننت می باشد هم حذف شده است یا خیر؟ در حال حاضر هم شما چون قبلا نصب و حذف کرده اید و می خواهید دوباره نصب مجدد انجام دهید باید جداول مربوط به کامپوننت را از روی دیتابیس پاک و مجدد ونصب افزونه را انجام دهید ارور هم Duplicate column هنگام کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشود موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zeidolla 1 ارسال شده در آذر 93 سلام از پاسخگوییتون کمال تشکر را دارم من سه تا از جداولی رو که احتمال می دادم برای این کامپوننت باشه از دیتا بیس حدف کردم ولی دوباره همون ارور صادر می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آذر 93 دوست عزیز اگر باز همان ارور نمایش داده می شود که نگاهی کنید به ارور متوجه می شوید که در جدول j25_users column = " mobileno " هنوز وجود دارد و کامپوننت هنوز میخواهد آن را درست کند ولی چون وجود دارد ارور تشابه بودن و همچنین نصب نشدن می دهد این ستون را پاک کنید قبل از هرکاری با دیتابیس بک اپ فراموش نشود موفق باشید 1 واکنش ها : zeidolla نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zeidolla 1 ارسال شده در آذر 93 دوست عزیز اگر باز همان ارور نمایش داده می شود که نگاهی کنید به ارور متوجه می شوید که در جدول j25_users column = " mobileno " هنوز وجود دارد و کامپوننت هنوز میخواهد آن را درست کند ولی چون وجود دارد ارور تشابه بودن و همچنین نصب نشدن می دهد این ستون را پاک کنید قبل از هرکاری با دیتابیس بک اپ فراموش نشود موفق باشید سلام دوست گرامی بله دقیقا مشکل از همین بود متشکر و سپاسگذارم حل شد شاد شاد شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر