mahdikp 2 ارسال شده در فروردین 90 سلام چگونه میتوان مشکل نمایش قالب های شرکت Yootheme را در ie6 و ie7 حل نمود؟ دوستان قبلا جواب هایی دادند که ناامید شدیم اما میخواستم بدانم هیچ راهی برای حل این مشکل نیست؟! منتظر پاسختان هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در فروردین 90 شما باید سی اس اس اختصاصی برای این دو مرورگر بنویسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در فروردین 90 درون پوشه Css قالب دو فایل با نام های ie6hacks.ss و ie7hacks.css تعریف شده است. آیا این دو فایل باید تغییر کنند یا ...؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 آقا منم مثل ايشون هستم درسته فايل cssie6 , ei7 وجود داره اما اونطور كه بايد باشه نيست و قلب درست عمل نميكنه (الب من فرق داره) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام امیدوارم براتون مفید باشه: http://forum.joomina.ir/thread-54.html پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در فروردین 90 آره کدهای درون این دوفایل باید بروزرسانی بشه و کدهای درست جایگزین بشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 من لينك بالا رو قبلا خونده بودم آموزش خوبيه اما كار ما رو كه css بلد نيستيم راه نميندازه. كمك اساسي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در فروردین 90 آره کدهای درون این دوفایل باید بروزرسانی بشه و کدهای درست جایگزین بشن خوب این کدهایی که باید جایگزین بشن رو یکی لطف میکنه به ما بگه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در فروردین 90 باید قالب بررسی بشه و جاهایی که مشکل داره کدهای جدید و سازگار با مرورگر مربوطه براش نوشته بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در فروردین 90 باید قالب بررسی بشه و جاهایی که مشکل داره کدهای جدید و سازگار با مرورگر مربوطه براش نوشته بشه موفق باشید قالب رو برایتان ارسال نمایم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر