eimanpaladin 1 ارسال شده در فروردین 90 با سلام من با css و html یه صفحه برای 2 زبانه کردن طراحی کردم فایل ها شامل پوشه css و images . صفحه index است اما حال کع آپلود کردم اینگونه نمایش می دهد http://rahbarcarpet.com/ لطفا اگه امکان داره کمک کنیددر ضمن اصلا انگار فایل css رو نمی خونه سطح دسترسی رو تغیییر دادم اما فرقی نکرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزيز من سورس شما رو ديدم مشكلي كه نبود تنها من ندونستم كه قصد داريد صفحتون چطوري بشه؟ آيا فايل بك گراندي هم داشتيد؟ لطفا در مورد مشكلتون بيشتر توضيح بديد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla-pro-joomfa 11 ارسال شده در فروردین 90 images/texten.png احتمالا شما دوتا پوشه به اسم images دارید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eimanpaladin 1 ارسال شده در فروردین 90 نه خیر تنها یک پوشه عکس دارم این عکس صفحه مورد نظر در سیستم خودم هست الان اینطوری نمایش میده ممنوننمی دونم مشکل از کجاش هست اگر بخواد عکسها رو لود نکنه اون 2 تا عکس مربوط به زبان رو نباید لودکنه تنها چیزی که نمی تونه لود کنه css هست نمی دونم چرا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در فروردین 90 گمان کنم مشکلتون حل شده یا منصرف شدین چون در آدرسی که لینک دادید اثری از صفحه اینترو نیست به هر حال اگه مشکلی هست در خدمتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eimanpaladin 1 ارسال شده در فروردین 90 بله مجبور شدم بی خیال صفحه بشم حالا نمی دونم چیکار کنم مشکلم هنوز اینجا هست http://site.rahbarcarpet.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز مشکل از اینجا هست که css/Style.css با حروف بزرگ شروع شده و در فایل ایندکس css/style.css با حروف کوچک یکی را اصلاح کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eimanpaladin 1 ارسال شده در فروردین 90 اقا دست درد نکنه مشکل حل شد :thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou:ممنون به خدا ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر