farhadhcm 0 ارسال شده در آذر 93 دوستان عزیز سلام؛ من میخوام ی سایت بزنم که هر کاربری بعد از پرداخت حق عضویت بتونه ی صفحه شخصی برای خودش درست کنه؛ یعنی بتونه معرفی از خودش بزاره یا عکس بزاره و ... به نظر شما از چه کامپوننتایی باید استفاده کنم؟؟؟ دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درودبر شما می تونید افزونه جوم سوشیال یا cb را استفاده کنید 1 واکنش ها : farhadhcm نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhadhcm 0 ارسال شده در آذر 93 درودبر شما می تونید افزونه جوم سوشیال یا cb را استفاده کنید خیلی ممنون، ولی اینا زیاد به درد کار من نمیخورن، در حقیقتت من میخوام کاربر تو صفحه جدیدی که برای خودش باز میکنه یه جور رزومه داشته باشه، مثلا عکس از نمونه کاراش بزاره و یا متن بزاره، کامپوننت کاملتری نمیشناسید؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما جوم سوشیال دقیقا همین کار هست. البته بیشتر برایش شبکه اجتماعی هست اما کاربر صفحه شخصی داره.می تونه عکس بذاره و می تونه متن بذاره و دیگران هم اونا رو ببینند و حالا یا نظر بدن یا ندن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر