asadpur 22 ارسال شده در آذر 93 سلام اساتید محترم من یه چندتا گزینه در آر اس فرم برای کاربرانم ایجاد کردم (یعنی یه فرم برای همه) مثلا: نام و نام خانوادگی سن تاریخ تولد : معدل رشته تحصیلی من میخوام هر کاربر که با نام کاربری و پسورد خودش وارد سایت شد اطلاعات مربوط به خودشو ببینه . همین. سطح درسرسی کاربران عمومی باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 بجای آر اس فرم از cb استفاده کنید تا در هنگام ثبت نام این اطلاعات گرفته شوند و به نتیجه مطلوب برسید. 1 واکنش ها : asadpur نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در آذر 93 با تشکر از آقای قاسمی آیا تصب این افزونه مثل نصب افزونهای دیگره ؟ و سوال دوم اینکه نیازهای که تو عنوان سوالم مطرح کردم رو براورده میکنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 سوال اول بله سوال دوم بله به طور کامل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر