personable 55 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما من در قالب سایت یک فوتر تعریف کردم ! یعنی 1 بگ گراند عکس رو برای فوتر در نظر گرفتم ، بدرستی نمایش پیدا میکنه ! و در پایین ترین قسمت صفحه نشون داده میشه اما در یکی دیگر از صفحات سایت که ماژول های کمی داره و کل صفحه رو پر نکنه ، فوتر در پایین ترین قسمت نمایش پیدا نمیکنه و یه مقدار میاد بالاتر ! 2 تا عکس آپلود کردم !که در عکس شماره 1 میبیند که مشکل نداره ! و در عکس شماره 2 که مربوط به صفحه کم ماژوله میبینید که فوتر اومده بالا تر ! عکس 1 عکس 2 لطفا اگر نظری دارید ، بفرمایید تا مشکل من حل شود . سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 آدرس سایت رو بدید تا بررسی بشه اگر میخواید بقول خودتون ایندکس نشه تو گوگل آدرس رو با فاصله بنویسید 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در آذر 93 سپاس رضای گرامی ! حافظه خیلی خوبی دارید ! ( ایندکس) الان با قالب خامی که داشتم بررسی کرم ، دیدم مشکل از طرف من نیست ! روی تمامی قالب ها به همین صورته ، اگر ماژولی نمایش داده نشه ،مسلما فوتر خودش رو میکشه بالا ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر