mfjoomina 2 ارسال شده در آذر 93 به نام خدا با سلام و ادب اگه ممکنه یه افزونه ای معرفی بفرمایید که آمار واقعی بازدیدکنندگان سایت ( اعضا و مهمان) رو نشون بده؛ بعضی از افزونه ها فقط آمار اعضا رو نشون میدن و بعضی ها هم که آمار غیر واقعی رو ارائه می کنن. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در آذر 93 http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/all-free/%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-2.html 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aydaasgary 0 ارسال شده در آذر 93 سلام من افزونه ای رو می خوام که آمار بازدید کننده هارو روی صفحه سایت بذارم. نه فقط خودم ببینم. یعنی در واقع ماژول می خوام نه کامپوننت. وقتی این افزونه را نصب کردم تو ایست ماژول ها نیومد تا من با انتخاب موقعیت تو سایت به نمایش بذارم. لطفا راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدید در قسمت مدیریت ماژولها از بالا روی دکمه جدید کلیک کنید و یک ماژول از نوع افزونه موردنظر ایجاد کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در آذر 93 شما باید هم کامپوننت و هم ماژولش رو نصب کنید 2 قسمت هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر