mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 93 با سلام ماژول آپلود عکس را نصب کردم و کاربر می تونه از طریق ان عکس آپلود کنه چطور می تونم کاری کنم در ازای پرداخت وجه ماژول فعال بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما کار کوچکی نیست. باید برنامه نویسی بشه البته با ار اس فرم هم می توانید درست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما کار کوچکی نیست. باید برنامه نویسی بشه البته با ار اس فرم هم می توانید درست کنید میشه بیشتر راهنمایی کنید و یا اگر لینک آموزش در این زمینه دارید لطف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما خب ببینید شما یک فرم درست می کنید. حالا برای اپلود عکس یا دریافت اطلاعات یا هر چی ... سپس فرم را با پلاگین های مربوطه به درگاه وصل می کنید. پلاگین بانک ملت ان در جومینا موجود است همین طور پاسارگاد. جستجو کنید برای تغییر یک فرم ساده به یک فرم پرداخت وجه یکی دوتا پلاگین دیگر نیاز دارید که تجاری هستند ولی در نت موجود هست. می توانید از انجا دانلود کنید. 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما خب ببینید شما یک فرم درست می کنید. حالا برای اپلود عکس یا دریافت اطلاعات یا هر چی ... سپس فرم را با پلاگین های مربوطه به درگاه وصل می کنید. پلاگین بانک ملت ان در جومینا موجود است همین طور پاسارگاد. جستجو کنید برای تغییر یک فرم ساده به یک فرم پرداخت وجه یکی دوتا پلاگین دیگر نیاز دارید که تجاری هستند ولی در نت موجود هست. می توانید از انجا دانلود کنید. تو ار اس فرم میشه از سایر ماژول ها استفاده کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما متوجه نشدم! لطفا واضح تر سوال بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما متوجه نشدم! لطفا واضح تر سوال بفرمایید مثلا من ماژول آپلود عکس را در RSForm فراخوانی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما نه اینکه نشه ولی بنده تا به حال از این روش استفاده نکردم. خود rsform قابلیت اپلود رو داره ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر