vaezimv 9 ارسال شده در آذر 93 با سلام و احترام دوستان ، پلاگین RsTicket form رو نصب کردم متاسفانه ، در قسمت دانشنامه این پلاگین ، کادر جستجو نسبت به جستجوی مقالات بی تفاوت هست و عملا پس از جستجو هیچ اتفاقی نمی افتد. با شرکتی که این نرم افزار رو دریافت کردم ازش صحبت کردم ، میگه تو محیط لوکال جواب نمیده !!!!! جستجو میخواد از مقاله های داخل همین سایت جستجو بشه نه از اینرنت..... سایتم رو لوکال بالا اومده ، لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجا میتونه باشه؟ با تشکر. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- سلام مجدد متاسفانه از دوستان کسی پاسخ سوال من رو نداد... کمی با دانشنامه ور رفتم به این نتیجه رسیدم که ، مقالات با عنواینی که به صورت انگلیسی تایپ شده ابشند ، عنوان انگلیسی قابل جستجو هست ، اما همچنان به روی عنوان فارسی جهت جستجو کاری انجام نمیده ، احتمالا یک تنظیماتی داخل دیتا بیس باید صورت بگیره ، خواهش میکنم راهنمایی کنید.. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- سلام مجدد از مدیران انجمن و هر دوستی که اطلاعاتی راجع به این موضوع داره خواهش میکنم کمکم کنه ، این مورد برام خیلی اهمیت داره. لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر