رفتن به مطلب
vaezimv

مشکل عدم جستجو در دانشنامه RsTicket form

پست های پیشنهاد شده

با سلام و احترام

دوستان ، پلاگین RsTicket form رو نصب کردم متاسفانه ، در قسمت دانشنامه این پلاگین ، کادر جستجو نسبت به جستجوی مقالات بی تفاوت هست و عملا پس از جستجو هیچ اتفاقی نمی افتد.

با شرکتی که این نرم افزار رو دریافت کردم ازش صحبت کردم ، میگه تو محیط لوکال جواب نمیده !!!!!

جستجو میخواد از مقاله های داخل همین سایت جستجو بشه نه از اینرنت.....

سایتم رو لوکال بالا اومده ، لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجا میتونه باشه؟

با تشکر.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام مجدد

متاسفانه از دوستان کسی پاسخ سوال من رو نداد...

کمی با دانشنامه ور رفتم به این نتیجه رسیدم که ، مقالات با عنواینی که به صورت انگلیسی تایپ شده ابشند ، عنوان انگلیسی قابل جستجو هست ، اما همچنان به روی عنوان فارسی جهت جستجو کاری انجام نمیده ، احتمالا یک تنظیماتی داخل دیتا بیس باید صورت بگیره ، خواهش میکنم راهنمایی کنید..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام مجدد

از مدیران انجمن و هر دوستی که اطلاعاتی راجع به این موضوع داره خواهش میکنم کمکم کنه ، این مورد برام خیلی اهمیت داره.

لطفا

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...